El 6è Congrés de Manteniment i la línia d’ESO que incorpora l’escola Mediterrània

PUBLICITAT

Aquest dimecres 22 de març destaquem el 6è congrés espanyol de Manteniment, un estudi sobre el pla d’equipaments de la ciutat i les places escolars pel curs vinent.


Presentació del Congrés de Manteniment

El Palau de Congressos de Tarragona acollirà durant els dies 28, 29 i 30 de març el 6 Congrés Español de Manteniment a Tarragona. El Congrés s’estructurarà en diferents espais i a les conferències i exemples pràctics que s’oferiran, em formaran part un ampli ventall de ponents de primer nivell. A banda, també hi haurà un espai de networking per compartir experiències amb els directius de les empreses participants o els seus màxims responsables en l’àmbit del manteniment. Aquest dimecres es presentarà a l’Ajuntament de Tarragona la seva organització, amb presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el vicepresident de l’Asociación Española de Mantenimiento, Miguel Ángel Rodríguez

Pla d’equipaments bàsics i el mes de la Salut

Més convocatòries per aquest dimecres, on a l’Ajuntament de Tarragona també es presentarà l’estudi sobre el Pla d’equipaments bàsics de Tarragona, a càrrec del conseller de Territori, Josep Maria Milà, i l’autor de l’estudi i professor de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, Robert Casadevall. A banda, pel que fa a la branca de la Salut, també es presenta la 4 a edició de l’Abril, el mes de la Salut. Una iniciativa que reivindica la vida saludable per mitjà de diverses activitats que ho promouen, que van des de tallers, conferències, caminades entre d’altres.

Lesions de Luismi i Cordero, molèsties de Gerard Valentin

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona completarà una nova sessió aquest dimecres per seguir preparant el xoc de dissabte a les quatre de la tarda al José Zorrilla. Pel que fa a les lesions, a Miguel Ángel Cordero i a Luismi se li uneix ara Gerard Valentín, també amb una lesió als isquiotibials. Ja sabeu que podreu recuperar l’entrevista que li hem fet aquest dimarts al lateral valencià Mossa, que ens ha parlat de la temporada del Nàstic, de la situació ara després de la derrota i de la seva vida estudiantil.

Places pel nou curs escolar

Cap escola tancarà de cara al curs vinent les seves portes al Camp de Tarragona. Tots els centres educatius continuaran amb els seus projectes i les ràtios de 1r de l’Ensenyament Obligatori es disminuiran a 27 en aquells indrets on hi ha més dificultats socioeconòmiques. En total en educació primària s’oferiran 6.820 places i 7.275 en educació infantil. Per altra banda el curs que ve hi haurà un institut nou, l’Institut Miami Platja, que fins ara depenia de l’Institut de Mont-roig del Camp, però que passarà a tindre direcció pròpia. I l’escola Mediterrània donarà continuïtat als seus alumnes creant la línia d’ESO.

Pel que fa a l’Escola Arrabassada Sílvia Rodes, directora dels serveis territorials d’ensenyaments de Tarragona, ha explicat que es destinarà 1 milió 200 mil euros per avançar en la seva construcció i treure els barracons, però encara no se sap quan s’iniciarà ni quan estarà acabada definitivament.

PUBLICITAT