Les associacions de veïns demanen a Ballesteros més detalls dels Jocs

12742179_936889643033606_6836003591836028215_n

PUBLICITAT

El moviment veïnal de Tarragona ha demanat aquest cap de setmana a l’alcalde Ballesteros que involucri més a la ciutat en els Jocs Mediterranis del 2017.

Segons el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT), Antoni Peco, els tarragonins no tenen la informació suficient de com avancen les obres dels Jocs ni com això afectarà a la ciutat.

Els veïns reclamen una informació que segueix sortint en comptagotes i que a hores d’ara deixa encara força interrogants lògics entre les tarragonines i els tarragonins.

El TSJC hauria admès a tràmit un recurs contenciós administratiu de l’INCASOL per evitar que es tiri endavant el PPU amb la construcció d’IKEA a Camp Clar.

Segons publica el Diari Més, la Generalitat també hauria tombat, amb un informa negatiu el fet de poder ampliar superfícies comercials a la zona de ponent.

 Més de 25.000 persones han passat per la TAP aquest cap de setmana.

Ho han fet en el que ha estat el segon festival de Food Trucks que s’ha fet a Tarragona.

Més d’una vintena de furgonetes amb menjar han estat les grans protagonistes d’aquests tres darrers dies a la TAP.

Precisament el coordinador de la mateixa plaça, Roberto Iserte, ha avançat a RCTGN que la TAP ja es planteja una nova edició el mes de juliol i una altra abans d’acabar l’any. Al Festival si va poder també veure ballar lindy hoop o un concert dels tarragonins U-Rock i activitats infantils.

El Nàstic tanca la jornada 26 en cinquena posició després d’un empat amb sensació de perdre dos punts a Mallorca.

Més detalls Carles Cortés.

El PSC ha fet la seva escola d’hivern a Tarragona. Els socialistes s’han reunit en uns moments claus a Tarragona I al Govern de l’Estat. El pacte a Tarragona s’ha debatut tot i que tenia el vistiplau de la cúpula i Miquel Iceta des de Tarragona ha parlat del possible pacte a la Moncloa que a hores d’ara té l’Estat atura i que aquest dilluns enceta les negociacions.  Un Iceta que ha defensat l’aposta per BCN World per la inversió econònima i en llocs de treball que això suposa. De fet aquesta defensa ja l’havia fet també Ballesteros feia poques hores.

Els socialistes han centrat l’escola d’hivern en la defensa dels serveis públics i la recuperació dels salaris al país.

Vodafone ha anunciat que en breu es podran pagar els autobusos de 17 ciutats espanyoles amb el telèfon mòbil. Una d’aquestes ciutats serà Tarragona i serà tan senzill com acostar el mòbil al terminal de pagament com si fos l’abonament actual. Ens farà mitjançant una aplicació i després dels pàrquings en superfície aquesta serà una cosa més per pagar a Tarragona directament amb el terminal mòbil.

Pendents també aquests pròxims dies del futur dels afectats per la cooperativa de Cambrils.

Ens explica l’última hora des de la Nova Ràdio, Marc Busquets.

EL TEMPS

Ens llevem i comencem setmana amb el cel tapat i de fet fins al migdia no es descarta que puguin repetir-se els ruixats que ja han caigut aquesta matinada. En tot cas deixaran poca pluja. Les temperatures seguiran altes fins a finals de setmana quan tornaran a baixar de forma brusca.

TEMP MÀXIMA 19 MÍM 8

 

PUBLICITAT