Els afectats pel tancament de l’Autoescola Europa comencen a treballar com a plataforma

20160405_124733
Són aproximadament un centenar i alguns d’ells han vist com es quedaven enganxats aproximadament uns 1.000 euros després de pagar les seves matrícules per fer la teòrica o les pràctiques per poder obtenir el carnet de conduir en diferents categories.

PUBLICITAT

L’autoescola va decidir tancar d’un dia per l’altra i els alumnes es van trobar al carrer i sense els diners que ja havien pagat, alguns d’ells un dia abans del tancament que aparentment el centre va anunciar que era per jubilació.
Ara els alumnes han fet un nou pas endavant i després de denunciar personalment davant dels Mossos i al jutjat els seus casos, han començat a tirar endavant una plataforma d’afectats per tirar endavant de forma conjunta les demandes contra el que consideren una clara estafa la gran majoria.

L’autoescola no s’ha fet responsable dels diners invertits i es renta les mans d’aquella promesa inicial d’aconseguir una nova autoescola per els alumnes.
Alumnes i professors denuncien una situació que es van trobar sobrevinguda i demanen responsabilitats a l’autoescola. Els afectats asseguren que volen arribar fins al final per recuperar allò que han invertit a l’autoescola.

Unes esquerdes detectades a les voltes del Circ Romà han fet actuar d’urgència a tècnics del departament de Territori i Patrimoni.
Les esquerdes en principi no han de ser un perill ni per l’instal·lació ni tampoc per els visitants.
El Circ de fet segueix obert tot i que s’ha delimitat l’àrea on han aparegut les esquerdes per precaució.
Segons un comunicat de l’Ajuntament de Tarragona
S’ha decidit tancar el perímetre de “L’últim tram cobert de l’anomenada volta llarga de Sant Hermenegild del recinte de la Capçalera del circ romà, davant la presència d’esquerdes visibles en l’arc tapiat que se situa al final de la volta, i s’ha dut a terme un informe que conclou en la necessitat d’actuar en aquest punt”.
A partir d’ara ha de començar l’actuació per poder solucionar les esquerdes aparegudes en aquesta volta.

El portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha anunciat que entraran una moció al pròxim plenari del dia 22 d’abril per demanar que es faci la que ells anomenen com a “illa Corsini” una zona per vianant.
L’espai que inclou el voltant del mercat ha de ser per Abelló el pulmó econòmic de Tarragona.Abelló ha recordat que aquest era un dels principals punts del seu programa electoral.

Tarragona celebrarà els Tres Tombs aquest diumenge després de la polèmica oberta per la possibles suspensió de la festa, l’Ajuntament ha presentat aquests tradicionals tres tombs que tornarà a comptar amb el suport de Repsol i que enguany tindrà la participació de 70 carros i uns 140 cavalls.

El CT Tarragona decidirà en assemblea si renuncia a acollir les proves de tennis dels Jocs Mediterranis. Segons llegim al Diari de Tarragona, el club es plateja no fer les proves de tennis a les instal·lacions de Cala Romana i sotmetrà als seus socis la decisió final.

El CBT inicia el play-off d’ascens davant d’un històric com és el Lucentum d’Alacant. Els blaus surten de tapats però esperen donar la sorpresa.
Ens en dóna més detalls el Carles Cortés

EL TEMPS

Captura de pantalla 2016-04-14 a les 07.20.25

Dia pràcticament idèntic a aquest dimecres i a bona part de la setmana amb sol, temperatures relativament fresques al matí però molt agradables de cara a la tarda.
El sol dominarà tota la jornada només amb quatre núvols alts i alguna boira al mar.

TEMP MÀXIMA 21 MÍM 11

 

 

PUBLICITAT