Ajuntament i Generalitat es reuneixen per desencallar el Palau d’Esports

PUBLICITAT

Avui reunió prevista entre Generalitat i Ajuntament per intentar posar fil a l’agulla a la construcció del Palau d’Esports. La reunió arriba després que la setmana passada la segona UTE integrada per Sau, Calaf i Copisa renunciés a la construcció d’aquest pavelló, un altre cop al·legant motius econòmics.

Les dues parts estan convençudes que el Palau d’Esports es farà però ara han de posar sobre la taula quina és la millor opció per poder tirar endavant el projecte després de les dues ensopegades.

La Generalitat estudia les opcions d’adjudicar a la tercera emprea el projecte o d’obrir fins i tot un nou concurs amb el temps junts d’execució de l’obra.

Setmana Santa negra a les carreteres catalanes i també a les tarragonines. Més enllà de les habituals cues de l’operació tornada que s’han repetit a l’AP7 i a la N340 aquest diumenge a Tarragona, s’han produït 18 morts a tot el país, 13 d’aquests en l’accident de Freginals que han deixat un dels pitjors balanços de Setmana Santa.

La directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Domènech en declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, considera que el balanç de la Setmana Santa és “humanament molt negatiu”. D’aquest accident de Freginals segueix ingressat en estat crític a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa el conductor de l’autobús accidentat.

Si les xifres a la carretera han estat pèssimes, han estat força millor pel que fa a l’ocupació turística ja que els hotels, apartaments i càmpings tarragonins han superat en tots els casos el 60% d’ocupació i en el cas dels càmpings en alguns d’aquests s’han penjat el cartell de ple o han estat gairebé al 90%.

El subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, ha anunciat que deixa el càrrec. Sierra ho fa per motius personals i laborals, segons exposa la publicació del BOE i el comunicat que ha fet el Govern de l’Estat.

El fins ara subdelegat del Govern espanyol a Tarragona tornarà a les seves tasques de funcionari de l’Ajuntament.

De moment no hi haurà substitut a l’espera de la composició del nou Govern de l’Estat i el lloc de Sierra l’ocuparà, Emilio Ablanedo, subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, que compaginarà les dues tasques.

El Nàstic vol omplir el Nou Estadi aquest diumenge al migdia davant del Còrdova. Els grana mantenen intactes les opcions de pujar a primera i fins i tot podrien optar al lideratge de la segona A aquest cap de setmana.

Més detalls Carles Cortés

La pel·lícula de la tarragonina, Anna M. Bofarull, Sonata per Violoncel segueix recollint reconeixements. El darrer ha estat el premi especial Nuovi Sguardi en el Sguardi Altrove Film Festival de Milà.

La pel·lícula centrada en la malaltia de la fibromiàlgia sembla que ha obert un camí que ara es vol seguir explorant a casa nostra amb altres projectes com ens explica el Jesús Sarmiento.

EL TEMPS

Font AEMET
Font AEMET

Dimarts plenament primaveral amb temperatures que s’enfilen i això sí encara amb núvols que seguiran tapant en determinats moments del dia el sol.

Les temperatures baixaran cap a finals d’aquesta setmana on poden també arribar algunes pluges.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 10

 

Foto de Portada: Cues operació tornada (Elpuntavui)

 

 

PUBLICITAT