Albert Abelló ensenya les cartes de la seva ‘Tarragona desperta’

Captura-de-pantalla-2015-04-27-a-les-22.22.24

PUBLICITAT

El candidat de CiU a les eleccions del pròxim mes de maig, Albert Abelló, ha presentat el que vol per Tarragona en una coferència sota el títol de ”Tarragona Desperta”.

L’acte ha omplert el teatre Metropol i ha servit per enseyar el full de ruta del candidat convergent.

Abelló ha llençat les seves propostes de cara a aquestes pròximes eleccions del mes de maig.

Ara Tarragona ha presentat la llista que encapçala Emili Rivelles.

El partit municipalista ha omplert l’antiga audiència on Rivelles ha dit que es vol canviar la manera de fer política i que la proposta del seu partit passa sobretot per una aposta únicament de ciutat.

El número 2 és l’exdirigent de Convergència Pep Manresa, la número 3 és Cristina Barco, mentre que quart és Joan Boronat, conegut casteller. De cinquè figura Cristina Abellán, de Llevant, i sisè és David Serra.

Destaca també la presència en el número 9, del president del col·legi de graduats socials, Francesc Blasco.

El líder d’ICV, Joan Herrera, ha passat aquest dilluns per Tarragona, on s’ha reunit amb la candidata a les municipals, Arga Sentís, i on el partit Ecosocialista s’ha presentat com “l’esquerra de veritat” segons els candidats d’Iniciativa.

Herrera ha defensat també el gir a l’esquerra que ha de fer el vot a Tarragona segons el líder d’ICV.

Pel que fa al  Partit Popular de Tarragona, aquest ha anunciat que impulsarà un Comitè Auditor Ciutadà per tal de que “tarragonins s’impliquin en el control directe de les polítiques municipals”, tal i com ha explicat avui el candidat a l’alcaldia, Alejandro Fernández.

Segons Alejandro, “el Comitè Auditor Ciutadà serà un organisme de control de la gestió política format per veïns i veïnes de Tarragona. El mecanisme de funcionament serà el següent: amb una periodicitat trimestral cada regidor de barri compareixerà davant d’aquest Comitè per tal de presentar la seva acció de govern”

Sis anys i mig després que s’enfonsés la gavarra ‘Savinosa’ al port de Tarragona ja hi ha sentència ferma. Les parts personades en el procés penal han arribat a un acord de conformitat pels tres acusats d’un delicte ecològic per imprudència greu. El capità de l’embarcació, un mariner, i el representant legal de l’empresa ‘Boteros y Amarradores de Tarragona S.L’ hauran de pagar una sanció de 910 euros -cinc euros diaris durant 6 mesos i dos dies- (en substitució de la pena de presó de 3 mesos i 1 dia); i una multa de 605 euros per la responsabilitat personal subsidiària del delicte. A més, se’ls inhabilita per mig any per exercir professió i ofici relacionada amb la consultoria mediambiental de bucs.

EL TEMPS: S’espera que el fort vent que ha bufat aquest dilluns desaparegui i que el sol domini una jornada sense pràcticament núvols fins a última hora del dia que podria caure algun ruixat ja ben entrada la matinada.

Les temperatures sense canvis, una mica més baixes les mínimes i de bon matí poder fa falta abrigar-se una mica més.

TEMP: 22 MAX 10 Mín

 

Fotografia Portada: Joan Marc Salvat

 

PUBLICITAT