Anticorrupció demana embargar la seu de CDC a Tarragona pel cas Palau

20150506_125844

PUBLICITAT

Segons el diari el País, la fiscalia anticorrupció hauria demanat al jutge que instrueix el cas Palau que s’embarguin quinze seus convergents arreu del territori entre aquestes la de Tarragona.

El partit ha utilitzat aquestes seus per fer front a la seva responsabilitat civil en el cas fent-les servir com aval.

Ara el Fiscal hauria reclamat, segons la mateixa informació publicada pel País, que s’incrementi de 3,2 a 6,6 milions, la garantia al partit a causa de les suposades comissions il·legals cobrades en operacions poc clares amb la companyia Ferrovial.

Convergència s’hauria ja venut la seva seu central i ara anticorrupció vol mantenir la garantia immobiliària amb les altres seus.

Ensenyament assegura que el projecte de l’escola de l’Arrabassada es redactarà aquest any i que el 2016 han de començar les obres.

Des de la Generalitat però no es diu res de l’escola de ponent que l’Ajuntament exigeix que estigui llesta l’any 2017.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva poca credibilitat amb l’anunci d’ensenyament i demana que s’ensenyin els projectes per no endarrerir més les obres del centre de l’arrabassada.

L’Ajuntament ha criticat que des d’ensenyament no s’hagi comunicat l’estat exacte del projecte de l’escola de l’Arrabassada abans de l’execució d’aquest.

La campanya electoral comença aquesta nit amb la cada cop menys tradicional enganxada de cartells amb diferents actes a la ciutat de tots els partits polítics.

La darrera llista en presentar-se ha estat la que encapçala Ruben Vinyuales que ha triat el darrer dia de pre-campanya per fer-ho.

La CUP anuncia en un acte conjuntament amb l’ANC que incourà en el seu programa les propostes municipalistes de l’Assemblea i de la plataforma per la llengua.

Tarragona presenta la neteja de la capçalera del circ que ha servit perquè l’espai recuperi la seva imatge més clàssica.

L’arranjament de l’arena a la cota original ha fet que la capçalera pateixi una transformació important com ha explicat la consellera de patrimoni Carme Crespo

Les millores han costat 42.000 euros. Des de l’Ajuntament es recorda que encara manquen dues intervencions immediates projectades als Sedassos on s’espera que arribi la subvenció de l’1% cultural i les millores a la zona del Pallol.

Recordar que aquest migdia es col·locarà la primera pedra de Ferrari Land amb la presència de Sebastian Vettel i el president de la Generalitat Artur Mas. L’acte es farà a Port Aventura.

Pel que fa el temps, Dia asoleiat amb núvols baixos que poden emblanquinar el cel pràcticament tot el dia però sense acabar de tapar la jornada.

Les temperatures estables amb matins relativament frescos i calor al migdia

TEMP: 24 MAX 12 Mín

Amb la música de Joan Colomo que aquest dissabte tocarà al Cau us recordem que podeu seguir l’actualitat de la ciutat a RCTGN.cat i amb les nostres aplicacions per tauletes i telèfons mòbils.

 

 

 

 

PUBLICITAT