Ballesteros avisa amb accions més contundents si no es reforma l’estació de Tarragona

estacio

PUBLICITAT

L’alcalde ha remarcat que està esperant que surti la licitació de la reforma de l’estació, el pròxim 31 de desembre, com es va comprometre Manuel Niño, el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment.

Així ha valorat Ballesteros les possibles accions que es poden dur a terme, sinó s’aconsegueix la millora dels equipaments i l’arribada del tercer fil.

Tarragona commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i ho ha fet aquest dijous amb la lectura d’un manifest a la Plaça de la Font, davant l’Ajunament. En l’acte hi han participant diferents col·lectius i representants polítics de la ciutat, i on s’ha demanat una major implicació en les polítiques socials.

El PP tornaria a guanyar les eleccions del 20 de desembre, lluny de la majoria absoluta, això és el que ha determinat l’última enquesta del baròmetre del CIS. El PSOE seria la segona força i Ciutadans la tercera. Pel que fa Tarragona, la ciutat passaria de tenir tres formacions representades al Congrés a tenir-ne sis de sis partits diferents.

I també us volem explicar, que el client de proximitat, és el perfil majoritari durant el pont de desembre als càmpings de Tarragona. El patró de reserves han estat escapades familiars de 2 o 3 nits i es preveu que les xifres siguin similars a les de l’any anterior, amb 4.000 pernoctacions.

 

DESTAQUEM

El director català de cinema Cesc Gay, és un dels noms propis de la 15ena edició del REC. Aquest dijous es dóna el tret de sortida oficial del festival amb la projecció de la seva opera prima, Hotel Room. En motiu de la visita del director a Tarragona, el destaquem d’aquest dijous l’hem volgut dedicar a conèixer una mica és l’artista.

Així ha explicat Cesc Gay una de les anècdotes del seu inici amb el film Hotel Room, quan vivia a Nova York i va haver de demanar un préstec per poder rodar la pel·lícula. En el marc del REC, el director català també ha volgut destacar el fet que el REC projectí la seva primera pel·lícula.

 

TEMPS

Jornada predominada pel sol i l’estabilitat, però amb temperatures una mica més baixes. De cara a la tarda, es mantindrà l’estabilitat. Els núvols poden guanyar protagonisme en els pròxims dies.

TEMP. MÀXIMA 16 / MÍN. 7

 

PREVISIONS

Aquesta nit, concretament a les dotze, tindrà lloc a la Rambla Nova la tradicional penjada de cartells per part del diferents partits polítics, donant el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions del pròxim 20 de desembre.

I pel que fa el REC, aquest divendres continuarà la intensa programació del festival, amb la projecció de fins a cinc pel·lícules, entre elles, Mustang, Son of Saul o la última pel·lícula de Maria de Medeiros, Repare Bem, que s’entrena per primera vegada a Catalunya,. A més a més, a dos quarts de dotze de la nit a la sala zero, es realitzarà una  performance audiovisual del creador nordamericà Filastine.

I també us volem recordar, que aquest dissabte a partir de tres quarts de vuit del vespre, podreu seguir la transmissió del Nàstic – Almeria de la setzena jornada amb l’equip de transmissions de Radio Ciutat de Tarragona.

FOTO: TGN21

PUBLICITAT