Ballesteros comença el seu mandat dels Jocs

20150613_140702-1

PUBLICITAT

Els Jocs Mediterranis marcaran l’agenda política i social de la ciutat els pròxims mesos.

Amb l’oposició directa de la CUP i les reticències d’ERC i ICV, Ballesteros haurà de convèncer als incrèduls d’un projecte que segueix pendent, com ha recordat l’alcalde, de l’aportació econòmica de l’Estat.

Des d’ERC, Pau Ricomà, ha proposat consultar a la ciutat la necessitat de fer els jocs.

Josep Fèlix Ballesteros ha assegurat que els JOCS no perillen en el dia de ser anomenat per tercer mandat consecutiu com a nou alcalde de Tarragona.

De moment ho farà amb l’equip de Govern més reduït dels darrers anys amb només vuit tinents d’alcalde. Ballesteros no ha tancat la porta a possibles pactes durant el mandat.

El “SÍ” s’imposa de forma ajustada a la consulta interna d’Unió i el partit demòcrata cristià fa un gir en el seu posicionament en el procés de sobirania de Catalunya.
Al Tarragona el sí ha guanyat per un 55% de vots. Més ajustada encara ha estat la victòria del país on només el 50’9% dels militants han votat a favor de la postura oficial.
Caldrà veure ara quina és la resposta de la secció favorable al sobiranimes del partit i quina seguirà sent la relació d’Unió amb els seus socis de Convergència Democràtica, dels que ja s’han desmarcat en la proclamació dels nous ajuntaments. Els convergents han seguit el discurs proposat des de l’ANC prometent el càrrec de regidors per imperatiu legal i restant pendents de les eleccions del 27 S i del president de la Generalitat. Unió per la seva banda ha jurat el càrrec amb la fórmula habitual.

El ví s’ha convertit un any més amb el protagonista a la Rambla Nova de Tarragona i allí hi ha anat l’Anna Abad.

Les tempestes d’aquest cap de setmana han deixat imatges d’inundacions i de carrers tallats a la ciutat. El Pont del Serrallo o l’entrada a les Gavarres des de la T11 han estat dos dels punts afectats.
També la piscina de Camp Clar ha patit les conseqüències de l’aiguat i s’ha tancat provisionalment.
La imatge més espectacular l’ha provocat un llamp que ha impactat a una canonada de gas a Constantí i ha deixat a més de 3000 usuaris sense servei de gas.

Pel que fa el temps. Seguirem pendents del cel les pròximes hores. A partir d’aquest migdia s’ha activat el pla inuncat per previsió de fortes pluges en poca estona i tempestes que poden venir acompanyades de càrregues elèctriques. La inestabilitat s’allargarà fins aquest dimarts al vespre.Temperatures agradables i més normalitzades per aquestes dates.

TEMP MÀXIMA 27 MÍM 15.

 

 

PUBLICITAT