Ballesteros declara al jutjat pel cas Inipro

Unknown2

PUBLICITAT

El Cas Inipro arriba als jutjats i ho fa amb la declaració de l’alcade de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

L’alcalde haurà d’explicar avui el motiu que el va portar a signar set pagaments, set amb advertència d’il·legalitat de l’interventor. Pagaments fets a l’empresa Inipro durant els seus dos anys de suposats serveis per l’IMSST. Ballesteros es defensarà amb l’argument de l’obligació de signar per no cometre un altre delicte, el d’enriquiment injust d’un ens públic, sinó hagués signat els pagaments. L’alcalde s’ha mostrat tranquil i confiat en la justícia.

 

 

 Aprovació definitiva perquè es tiri endavant la passarel·la que unirà el centre de la ciutat i la platja del Miracle.

Una passarel·la que ha d’estar enllestida la primavera del 2017 i que s’ha de començar a fer aquest mateix estiu. Cal recordar que la passarel·la tindrà un cost aproximat d’1M d’euros i que l’autoritat portuària es farà càrrec d’aquest.

Aquesta aprovació és una de les decisions que s’han pres en el primer ple municipal de l’any que ha deixat per exemple també l’aprovació de la regulació de clubs cannàbics o la negativa a fer el museu del Nàstic al Banc d’Espanya.

Una de les mocions que va aixecar més polseguera va se la que proposaven C’s, ERC i la CUP per aturar el projecte de l’escola angles a Boscos. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra d’Unió, PP i PSC i Ballesteros va mostrar el seu malestar per la situació a que s’havia arribat.

El ple municipal si que va donar suport ampli a les mobilitzacions per la retirada del PHE i els consellers de la CUP i ERC van demanar que el pròxim dia 7 la gent baixi a Amposta per a manfistar-se contra la proposta del Govern de Madrid. El plenari va servir també per veure un canvi de cromos al PP. Va debutar la nova consellera Marbel Negueruela en el lloc del nou Diputat al Congrés Jordi Roca i la ciutadana, Lorena Roldan també va anunciar la seva marxa per dedicar-se exclusivament al Parlament de Catalunya. La substitueix Beatriz Pérez Velasco.

No deixem encara el ple perquè l’Ajuntament ha demanat a la Generalitat les millores en la disposició de vehicles d’Emergències Mèdiques.

Des de Tarragona es reclama tenir 1 Vir, 1 servei vital avançat (UCI Mòbil) i 2 vehicles de suport vital bàsic tots ells disponibles 24 hores.

El coordinador del SEM a Tarragona Alfonso López creu que és una petició encertada i recorda les característiques de Tarragona.

La nova configuració i repartiment dels serveis assistencials sembla que segueix sense convèncer al territori tot i que des del SEM s’han mostrat satisfets per l’aposta feta.

Repsol iniciarà, en el primer trimestre de 2016, els treballs de construcció i finalització de la nova planta de metalocè a Tarragona. Durant el segon trimestre del 2016, es preveu posar en funcionament la planta i iniciar la producció i comercialització d’aquest nou producte per a la Química de Repsol.

Durant aquesta intervenció, la planta de polietilè d’alta densitat (PEAD) de Tarragona romandrà temporalment parada per permetre l’execució de totes les activitats relacionades amb aquest projecte de forma segura i eficient.

Aquesta serà la primera unitat que produeixi aquest material fora dels Estats Units amb la innovadora tecnologia de Chevron Phillips Chemical, gràcies a l’acord de llicència tecnològica assolit entre Repsol i aquesta companyia el 2014.

EL TEMPS

Temps poc hivernal i monòton amb l’anticicló que segueix afectant-nos de ple amb temperatures més pròpies del mes d’abril que de finals de gener i amb aquests núvols baixos carregats d’humitat però sense pluja.

El dia tornarà a començar carregat de núvols però tindrem alguna clariana més que no pas aquest dilluns.

TEMP MÀXIMA 16 MÍM 8

 

 

 

 

 

PUBLICITAT