Ballesteros: “Estic desconcertat pels motius de la meva imputació”

IMG_0007

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, mitjançant un comunicat ha deixat clar que mai va rebrer cap rellotge per part de la Federació Catalana de Municipi (FMC) i es mostra “desconcertat” per la imputació al cas Mercuri.

Ballesteros ha utilitzat literalment la paraula desconcertat, davant els motius que vinculen la meva imputació en aquesta investigació”. L’alcalde reitera que “sempre he actuat d’acord amb la legalitat, en el marc de les meves responsabilitats com a membre del Comitè Executiu i del Consell Nacional de la Federació de Municipis des del 2007″.

Cal recordar que Ballesteros ja va respondre a la primera imputació en el cas Mercuri dient que mai havia cobrat res.

Mai he cobrat ni un sol euro de la FMC, ni en concepte d’indemnització, ni de sou, ni de dieta, ni per cap concepte, així ho vaig demostrar amb un certificat oficial del departament jurídic econòmic de la FMC”. Ha dit ballesteros.

El comitè Internacional del Jocs Mediterranis deixa les primeres pinzellades de com anirà la competició i comprova en primera persona les evolucions de les seus i de les infraestructures de la ciutat.

La comissió mèdica ha traslladat els criteris per tenir en compte per fer el control antidopatge i el protocol que s’haurà de seguir per prendre les mostres i portar-les als laboratoris.

Per la seva banda la comssió tècnica ja ha precissat que el dia de la clausura dels jocs només hi haurà competició per equips com marca la normativa.

Aquesta tarda l’alcalde Ballesteros i el president del Comitè Internacional dels Jocs, Amar Addadi donaran més detalls de la visita.

Albert Abelló proposa ara portar l’Ajuntament a la Tabacalera.

El candidat convergent apunta que això suposaria una reducció de costos i milloraria les condicions de treball dels empeats.

Encara en plena pre-campanya ICV confirma que trenca amb Guanyem i que es presentarà sola a Tarragona.
Arga Sentís en serà la candidata.

Pel que fa al temps: Avui començarà una davallada de temperatures que s’accentuarà de cara al cap de setmana. Aquesta tarda es pot començar a tapar el cel que deixarà ruixat tant dissabte com diumenge.

TEMP Màx 19 Min 6

PUBLICITAT