Ballesteros llença un ultimàtum a Rajoy

20150514_111518

PUBLICITAT

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha exigit al govern de l’Estat que es posicioni i que anunciï la inversió pendent en els Jocs del 2017.

Aquesta inversió aniria entre 12 i 15 milions d’euros i tot i que des de l’organització es diu que es poden fer els Jocs sense el suport econòmic del Govern central, Ballesteros ha recordat que té un compromís signat que va fer servir d’aval a la nominació de Tarragona a Mersin.

L’alcalde ha demanat obertament al Govern Central que no s’amagui més i que el termini comença a esgotar-se

Ballesteros ha fet una visita d’obres a la zona de l’Anella Mediterrània on ha dit que és el projecte més important des de fa 2000 anys a Tarragona i ha assegurat que es compliran els terminis previstos.

En una jornada de campanya on ERC aposta per l’art i CiU ha presentat les seves mesures econòmiques

Escolta la crònica de l’Anna Abad

La jornada ha vingut marcada també per dos fets. El primer la decisió de la Junta Electoral de fer retirar les estelades dels edificis públics i el segon la primera enquesta pública publicada pel Periòdico i on com us explicàvem aquest dijous el PSC repetiria victòria de forma clara.

Escolta el Whats App de l’Octavi Saumell

 

Tarragona seguirà respirat Tarraco Viva en el darrer cap de setmana del Festival que omplirà d’activitats la ciutat.

Un Tarraco Viva que es tancarà amb un debat sobre el llegat d’August amb periodistes i historiadors.

Tarraco Viva suposa un retorn per la ciutat de 3milions d’Euros. El Festival tancarà aquest diumenge les seves activitats.

Els museus de Tarragona obriran aquest dissabte a la nit per celebrar el Dia Internacional dels Museus.

La ciutat es torna a sumar a una iniciativa que fa que es puguin visitar aquests espais en un horari poc habitual.

Vuit centres culturals oferiran múltiples activitats i propostes, així com el trenet, que també sortirà de nit per fer més àgil la ruta cultural nocturna, i ho faran seguint un eix conductor que enguany és “explorant la immensitat del mar”.

S’acosta l’estiu i les platges de Tarragona segueix amb una bona salud. En total 12 platges del Tarragonès han rebut el guardo de la bandera blava pel bon estat d’aquestes. 4 platges són de Tarragona ciutat, Tamarit, La Móra, la Savinosa i L’arrabassada podran fer voleiar la bandera blava aquest estiu.

D’altra banda la Creu Roja ha anunciat també que a partir d’aquest dissabte 16 de maig comença la temporada de platges a Tarragona amb el servei de vigilància al litoral tarragoní.

Pel que fa el temps, aquest vindrà marcat pel mestral que ha bufat amb molta força aquesta matinada i que ho pot seguir fent de forma moderada durant bona part de la jornada.

L’entrada del mestral farà baixar les altes temperatures d’aquests últims dies de manera transitòria i recuperarem valors més normals per l’época.

TEMP MÀX 24 MÍN 11

 

 

 

PUBLICITAT