Ballesteros reclama explicacions després de la seva “desimputació”

IMG_3379

PUBLICITAT

L’Alcalde, com ha dit ell mateix, ha deixat de mossegar-se la llengua i ha reclamat una acceleració de la justícia en casos com el que li ha tocat viure.

Ballesteros ha explicat que s’ha sentit assenyalat a nivell personal tot i haver demostrat sobradament la seva innocència i ha titllat d’absurd el procés on se l’ha acusat juntament un bon grapat d’alcaldes més, del cobrament de dietes en les trobades de la Federació de Municipis.

El líder socialista afirma que va ficar tots els seus càrrecs a disposició del partit i que una comissió de codi ètic del PSC va ser la que va decidir que continués al capdavant de l’Ajuntament i del partit a Tarragona.

ERC presenta el seu projecte de ciutat amb Pau Ricomà al capdavant.

Els Republicans han centrat el seu discurs en Tarragona però també en les demandes de país. Ricomà ha carregat contra la política de l’Estat espanyol i ha buscat en clau local la demanda de la millora de les infraestructures pel territori.

El candidat d’Esquerra ha dit clarament que cal posar a la ciutat al servei del país i ha fet tarragonisme amb el versos de Porcel “tota la meva vida em lliga a tu”.

Pau Ricomà ha encetat la campanya d’Esquerra, com aquell qui diu i Albert Abelló segueix amb la seva llarga pre-campanya. L’última iniciativa del candidat convergent ha estat la presentació d’un àlbum de cromos amb tarragonins il·lustres.

Repsol finançarà amb 125.000 euros Santa Tecla i Tarraco Viva. La companyia es converteix d’aquesta manera, un any més, en patrocinador principal de les Festes Tarragonines.

L’Ajuntament ha presentat la Primavera Literària amb diferents activitats que comencen aquest mateix dijous 19 de març i que s’allargaran fins a finals de juny. El dia 9 de maig es fallarà el Premi Pin i Soler.

La pel·lícula “Sonata per a Violoncel” de la Tarragonina Anna M. Bofarull s’estrena al Festival de Màlaga dins de la secció Premiere.

El temps: El dia estarà ennuvolat amb alguns ruixats que poden aparèixer de forma intermitent i que deixaran poca precipitació. Fins i tot en moments puntuals, ja de cara al migdia tarda es poden deixar veure algunes ullades de sol. Les temperatures màximes quedaran frenades pels núvols i les mínimes pujaran una mica a causa del mateix factor.

TEMP Màx 19 Min 8.

 

 

 

PUBLICITAT