Ballesteros se sent objectiu mediàtic en el cas Inipro

IMG_3984

PUBLICITAT

Primer capítol del cas Inipro als jutjats.
La imatge de veure a l’alcalde Ballesteros baixar acompanyat dels seus per les escales del jutjat número 1 de Tarragona sembla més treta d’una sèrie americana que no pas d’aquesta ciutat.
Ballesteros va arribar  acompanyat de diferents consellers municipals i convençut de mantenir el discurs que ha exhibit fins ara, el de trobar-se entre l’espasa i la paret i no saber aturar una mala praxis de gestió que se li va escapar de les mans.
L’alcalde ha estat tres hores dins dels jutjats, dues declarant davant del jutge i segons ha explicat el mateix Ballesteros responent a totes les preguntes fetes pel jutge i per l’acusació i esperant aclarir el cas.

Ballesteros només ha estat el primer en declarar davant del jutge d’un cas que seguirà veient passar testimonis i investigats els pròxims dies pel jutjat número 1 de Tarragona.

Seguirà veient baixar i pujar escales a les 11 persones que el jutge ha citat en la seva darrera interlocutòria.
El servei d’Inipro es va allargar dos anys amb suposades pròrrogues no estipulades, ara veurem quan temps dura el seguiment de la investigació.

L’advocat de l’acusació popular, Carles Perdiguero, s’ha mostrat decebut per la declaració de Josep Fèlix Ballesteros.
Segons Perdiguero l’alcalde ha evitat entrar a donar explicacions concretres dels fets i dels actes i ha parlat de forma superficial i sense acceptar responsabilitats.
L’advocat ha demanat un pas endavant de Ballesteros i ha afirmat que esperen que segueixi la investigació. Perdiguero ha recordat que no és la CUP sinó el jutge qui crida a declarar a l’alcalde i a 10 investigats més. Pel que fa a la memòria de les feines fetes, ni jutge ni alcalde asseguren que encara no l’haurien vist segons ha explicat l’advocat.

L’ex president de la Diputació de Tarragona I tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Joan Aregio ha estat nomenat secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat. Aregio penjarà directament de la conselleria d’Empresa I Coneixement que porta Joan Baiget.

En la darrera legislatura Aregio havia ocupat el càrrec de secretari d’Ocupació i Relacions Laborals.

Segueixen les demandes dels alcaldes tarragonins per demanar la unitat del territori per tirar endavant el projecte de BCN World.
Després que el diputat de la CUP, Sergi Saladié, assegurés que el projecte està aturat com a mínim 18 mesos, l’alcalde de Salou se suma a les crides d’altres alcaldes per demanar que tiri endavant BCN World.
Granados diu que és un projecte important per l’oferta turística de la Costa Daurada. La crida de Granados ja la va demanar també Ballesteros que va demanar que no s’aturés BCN World com a una inversió decisiva pel territori.

I de Salou a Torredembarra perquè avui torna als jutjats un dels casos de suposada corrupció que més pàgines ha omplert dels dos darrers anys des de la detenció del que va ser alcalde de la Torre, Daniel Massagué.
Avui nova carpeta que ens explica des d’Ona la Torre, l’Anna Plaza

Aquesta tarda els consellers de l’Ajuntament de Tarragona faran una visita a l’estat actual del pàrquing Jaume I. La visita estarà encapçalada per la presidenta d’Espimsa I tinent d’alcalde de mobilitat, Begoña Floria.

EL TEMPS

Un dia més d’aquesta primavera eterna en la que seguim de ple i que sembla que continuarà acompanyant els pròxims dies. Avui núvols baixos a primera hora i que es trencaran de cara al migdia però que seguiran sense deixar precipitació. Temperatures altes.

TEMP MÀXIMA 17 MÍM 7

 

 

 

PUBLICITAT