Ballesteros vol obrir Tarragona al mar

savinosa-2

PUBLICITAT

Ballesteros presenta el seu projecte per una Tarragona de Primera.

L’Alcalde ha marcat quines han estat i quines seran les directrius bàsiques de la ciutat per aquest pròxims anys.

Josep Fèlix Ballesteros ha parlat de recuperar el Fortí de la Reina i la Savinosa amb un auditori i ha remarcat els diferents projectes per obrir Tarragona al Mar.

La connexió del barris amb el centre i els Jocs Mediterranis també han tingut un lloc destacat en el discurs de l’alcalde.

Els sindicats de Joan XXIII protesten per l’ocupació privada de llocs públics.

La manca de llits de les últimes setmanes a l’Hospital Joan XXIII es deu segons els sindicats a les retallades i NO a l’epidèmia de la grip.

El Grup de Treball en defensa de la sanitat pública a Tarragona ha denunciat que actualment hi ha entre 15 i 18 pacients privats ocupant llits al Socio Sanitari Francolí, quan aquest és de titularitat 100% pública. “Com a conseqüència d’aquesta ocupació de llits privats, hi ha persones que no hi poden ser ingressades”.

Les conseqüències de la crisi segueixen fent mal.

Hem conegut xifres sobre la desocupació de llarga durada. Xifres que diuen que el 45,7 dels aturats a Tarragona té més de 45 anys.

D’aquests 3 de cada 4 no cobren res o una prestació mínima de poc més de 400 euros.

Són dades que ha donat a conèixer UGT per a denunciar el moment en que encara es troba una part important de la població de Tarragona i especialment els majors de 45 anys.

Dia de més sol que núvols, on el vent afluixarà respecte les últimes hores, tot i que es manté l’avís de fort onatge al litoral tarragoní.

Temperatures sense massa canvis, matins i nits fredes i migdies molt agradables.

MÀX 16 MíN 6.

Fotografia de portada: David Oliete (Fet a Tarragona)

 

 

 

 

PUBLICITAT