Bàsquet, senderisme, Food Trucks i Mozart

PUBLICITAT

Destaquem la trobada d’escoles de basquet, la caminada popular, el festival de Food trucks i el concert de Mozart.

TROBADA ESCOLAR DE BÀSQUET

Tarragona ha recuperat la trobada d’Escoles de Bàsquet. Des de P4 fins a prebenjamí de 2n, tan masculí del femení. Han participat 19 equips de Tarragona. En total, prop de dos-cents jugadors i jugadores han omplert les set pistes del col·legi sagrat cor, on s’ha disputat la competició.
Ara, l’objectiu és que no es converteixi en un acte puntual, sinó que cada any es realitzi una trobada d’escoles de Bàsquet de Tarragona.

CAMINADA POPULAR
La tradicional caminada popular del Patronat Municipal d’Esports ha aplegat Més de 550 persones. Enguany s’ha modificat el recorregut perquè voregés espais de la ciutat vinculats amb l’aigua, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua. També ha comptat amb la col·laboració de 30 voluntaris.

FOOD TRUCK
La gastronomia és la protagonista del festival de Food Trucks de Tarragona, que s’ha celebrat al llarg de tot el cap de setmana i que ha comptat amb una vintena de food trucks. La proposta també ha ofert música, ball, i activitats diverses. Enguany s’ha celebrat una flashmob, una masterclass de Zumba i un concurs de Bottle Challenge. Malgrat no tenir les dades de visitants definitives, l’organització calcula milers de persones.

L’APUNT
Mozart estrena al cicle de música sacra, inclòs en la temporada primaveral dels teatres de Tarragona. Ho fa amb el Rèquiem, interpretat pel cor i l’orquestra de la URV, a la catedral. És una proposta de la conselleria de cultura amb el suport de Joventuts Musicals.

PUBLICITAT