BCN World crearà en la primera fase 11.500 llocs de treball

Destaquem els detalls de com serà el BCN World, la troballa d’un home mort a la platja Arrabassada i els nous fitxatges del Nàstic.
BCN World
Hard Rock ha donat tots els detalls de com serà el BCN World. Ens ho explica Alba Nebot.
Les reaccions no s’han fet esperar i tothom ja ha dit la seva. Alba Nebot en té tots els detalls.
Troben un home mort a l’Arrabassada
Aquest matí, els treballadors de neteja de la platja, s’han trobat un cos sense vida. Què més en sabem Alba Nebot?
Presentació de l’Entrenador del C.F La Pobla
Aquest dilluns s’ha presentat el nou entrenador del C.F La Pobla, Antonio Rodríguez, “Rodri“. El nou entrenador s’ha mostrat content d’aquesta oportunitat i retrobar-se d’alguna manera amb el Nàstic de Tarragona. Recordem que va ser jugador de l’equip grana durant la temporada 1993-1994. Rodri ha explicat que el seu objectiu és oferir un futbol bonic i amb un caràcter guanyador. També ha explicat quin és l’objectiu de La Pobla.
La Pobla jugarà al grup V de tercera divisió i Rodri ja ha avançat que el seu principal objectiu és que l’equip quedi el més amunt de la classificació possible, i si es pot pujar millor. El no tècnic de La Pobla ha signat un contracte de dues temporades amb opció a una més.
Àlex López
Nou acomiadament al Nàstic de Tarragona, el jugador Àlex López marxa al Mallorca. Ens ho explica Eloi Tost.
Apunt
Aquest dimarts es presenta al Tinglado 1 del Port de Tarragona una exposició de pintures. Es tracta de la 27a exposició col·lectiva del Sindicat d’Iniciativa i turisme de Tarragona. L’acte s’iniciarà a les vuit de la tarda i hi participa el Vedruna Cor.

PUBLICITAT