Bic Graphic acomiada a 120 treballadors

PUBLICITAT

Destaquem els acomiadaments de BIC Graphic, un possible cas de transfòbia i el Nàstic ja prepara el partit contra l’UCAM Múrcia.

Acomiadaments BIC Graphic
L’empresa BIC Graphic acomiada a 120 treballadors. Aquest passat dilluns ja va començar a anunciar-ho als afectats i les sortides s’estan produint al llarg d’aquest dimarts. Manel Molina, representant dels treballadors de BIC Graphic, ha explicat que tot plegat ha sigut un procés molt lent, de més d’un any i que mitjançant les negociacions han aconseguit que s’acomiadin a 120 persones de les 136 que havia previst. A més ha afegit que en cas d’ampliar plantilla les persones acomiadades tindran prioritat per entrar de nou a l’empresa.
Amb tot plegat Molina ha assegurat que l’empresa no els dóna tota la informació necessària i que no saben ni si tenen un pla de viabilitat sostenible, generant dubtes pel futur.
Transfòbia
El col·lectiu juvenil de l’Esquerra Independentista, Arran, ha denunciat un cas de transfòbia a l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. El col·lectiu assegura, en un comunicat, que el noi va desplaçar-se fins a l’hospital tarragoní per injectar-se la dosi de testosterona que li tocava i que allí es van negar a donar-li perquè no portava cap paper que ho autoritzés. A més també afirmen que va rebre menyspreu pel fet de ser transsexual. Després d’això es va desplaçar a l’Hospital Pius XII de Valls o també es van negar a atendre’l pel mateix motiu. Amb tot plegat asseguren que als dos llocs disposaven del seu historial mèdic i demanen que s’acabi amb aquestes “discriminacions” i que els dos hospitals rectifiquin públicament.
Projectils d’artilleria de la Guerra Civil
Un veí de Tarragona va trobar projectils d’artilleria de la Guerra Civil a la zona de la urbanització de Boscos. L’home va posar les autoritats al corrent de la troballa i els especialistes en desactivació d’explosius es van desplaçar fins a Boscos. Un cop allí van comprovar que hi havia tres projectils de 77 mil·límetres amb la càrrega. Com que el material estava en molt mal estat el van haver de traslladar per destruir-lo en un lloc habilitat.
Fòrum Smart
El Fòrum Smart se celebrarà el pròxim 13 de juny i ja se sap de què tractarà. Eloi Tost ens ho explica.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona ja ha entrenat aquest matí a la ciutat per preparar el partit contra l’UCAM Múrcia. Jesús Sarmiento ens explica totes les novetats.
Temps
Pel que fa al temps demà a primera hora del matí es deixaran veure alguns núvols, però després desapareixeran i el sol dominarà tot el dia amb temperatures altes.

PUBLICITAT