BIC Graphic modifica les dades de convocatòria de vaga i desconvoca la jornada prevista el 4 de maig

PUBLICITAT

Destaquem el 27è concurs Internacional de Focs Artificials, la inauguració d’una exposició fotogràfica a la Universitat Rovira i Virgili i el Nàstic de Tarragona ja prepara el partit contra el Cadis.

BIC Graphic

Els treballadors de BIC Graphic han desconvocat la segona jornada de vaga prevista per demà 4 de maig. Segons ha explicat Manel Molina, membre del comitè, en un principi tenien acordat fer les jornades de protesta coincidint amb les reunions amb la direcció, però que d’aquesta manera els treballadors quedaven desprotegits. Per això han decidit modificar les dades i les noves convocatòries estan previstes per al 9 i 15 de maig.

Molina també ha assegurat que “de moment no hagut cap reacció per part de l’empresa tot i l’èxit de convocatòria d’ahir.” A més també ha explicat que han tingut dues reunions sense avançar i que només han servit per dilatar el procés de negociació.

Focs Artificials

Aquest estiu se celebrarà la 27a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. El certamen durarà quatre dies i hi participaran valencians, italians, murcians i granadins. El concurs s’obrirà el 28 de juny de la mà de la Pirotècnia Valenciana Turis, el 29 de juny serà el torn dels murcians, el 30 els italians i tancaran l’1 de juliol els de Granada. Aquest any en total s’havien presentat 15 propostes, dues menys que el passat 2016. El jurat per decidir els guanyadors estarà format per 12 membres sota la presidència de Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de la ciutat, i es valoraran 16 criteris diferents puntuant del 0 al 10. El veredicte del jurat es coneixerà el diumenge 2 de juliol en un acte públic al patí del rei Jaume I. Per altra banda a partir del 12 de juny i fins al 16 de juliol es podrà veure l’exposició “Els Focs des de Dins”. Amb aquesta mostra es pretén ensenyar la preparació prèvia a l’espectacle pirotècnic mitjançant fotografies.

Exposició URV

El Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili acull l’exposició fotogràfica “Testimoins.” Un recull fotogràfic que pretén ensenyar tot allò que viuen els cristians enmig de les Guerres de l’Orient Mitjà. Així ho ha explicat Enric Olivé-Serret.Les fotografies les ha fet una siriana refugiada que vivia a Damask fins a la Guerra, Carole Alfarah. L’exposició estarà a Tarragona fins a finals d’aquest mes i després es traslladarà a Barcelona i a altres indrets europeus com per exemple Itàlia.
Nàstic

El Nàstic de Tarragona segueix preparant la seva gran final contra el Cadis. Els de Medino han tornat a entrenar avui per preparar un partit molt important si volen mantenir-se a 2a. Ens ho explica Jesús Sarmiento.

 

PUBLICITAT