Bon Dia Tarragona – Daily

El portaveu del Govern, Manel Castaño, es mostra esperançat i reconeix que ara la pilota del pressupost municipal de Tarragona pel 2022 està en mans d’En Comú Podem Tarragona. Per la seva banda Podem i Tarragona En Comú no es posen d’acord. Mentre que Tarragona En Comú veu amb bons ulls aprovar els comptes i no vol organitzar una altra assemblea, Podem no hi està d’acord. (escolta-ho)

Manel Castaño
PUBLICITAT

El projecte per dinamitzar el Parc de la Ciutat segueix en peu tot i no tenir comptes. El Conseller d’Educació ha explicat que això no es deixarà de fer, i que aviat es podran veure les primeres accions.

Salut ha declarat 3228 nous contagis a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona. El risc de rebrot puja 309 punts. La incidència a 7 dies se situa en 3.087. L’índex de positivitat de les proves diagnòstiques és de 22,81%. En aquesta regió hi ha 197 pacients ingressats, tres més que en l’últim balanç.

La Sala Trono escalfa motors per la temporada de primavera. De febrer a maig la Trono presentarà 18 espectacles 43 funcions i dues estrenes a nivell nacional.La nova temporada inaugura amb el musical La Llum Tímida, del Colectivo Cicatriz, un musical ambientat en la Guerra Civil Espanyola. (escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona no aixeca cap i cau contra un molt bon Andorra per 3 a 0. Els granes ja perdien al minut 3 de la primera part per un penal favorable a l’Andorra.

Escolta cada matí el Daily informatiu de Ràdio Ciutat de Tarragona, disponible a la nostra web, Spotify i iTunes.

PUBLICITAT