|Daily| 65M d’euros per formació entre ocupats

Empresa i treball vol formar a 28.000 persones ocupades

Des del Departament d’Empresa i Treball han augmentat el pressupost de la formació per a persones ocupades. Enguany invertiran 65 milions d’euros i la intenció és arribar a 250.000 treballadors i treballadores. Concretament a la demarcació de Tarragona preveuen formar a unes 28.000 persones ocupades que milloraran els seus coneixements mitjançant programes i subvencions del Consorci per la Formació Contínua de Catalunya. El secretari del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa, ha explicat que un dels seus objectius és apropar-se als percentatges de formació d’altres països europeus. Cal destacar que el passat 2021 es van formar a 16.000 persones a tota la demarcació, i per aquest motiu això suposaria un increment de 12.000.Les formacions estan adreçades en aquells sectors que tenen ocupació al territori, i no són arbitràries. (escolta-ho)

cistella compra
Pla general de dos treballadors de Veritas, el 14 d'abril de 2021. (Horitzontal)

Endesa posa en marxa una prova pilot de comunicació al Camp de Tarragona

PUBLICITAT

Endesa posa en marxa al Camp de Tarragona la prova pilot del Projecte E-CHO amb ànim d’estendre-ho per tota Catalunya i a la resta de l’estat. Aquest es tracta d’una eina que permet transmetre instruccions als tècnics i operaris que treballen al terreny de manera digital mitjançant text. Aquesta comunicació abans es feia de manera telefònica, motiu pel qual aquesta nova proposta evita problemes com les interferències i a més redueix les emissions de gasos d’efecte hivernacle en aquest procés. Des d’Endesa destaquen com ‘any passat es van realitzar a Catalunya més d’un milió de maniobres des del Centre de Control de la Companyia a Catalunya, de les quals la meitat van ser fetes utilitzant el telèfon. Jordi Casas, responsable d’Operació i Manteniment d’Endesa a Catalunya, afirma com aquest nou mètode “també millora la seguretat dels operaris”. (escolta-ho)

Viñuales proposa portar el Pride a Tarragona

Divendres passat es feia oficial que el Diputat al Parlament de Catalunya pel PSC, Rubén Viñuales, seria l’alcaldable pel partit a Tarragona. Era un secret a veus que ja feia temps que sonava, però que es va oficialitzar. Queda un any per aquestes eleccions municipals, però els partits ja comencen a mostrar les seves cartes. (escolta-ho)

Alcoyano – Nàstic

Últim partit de la lliga regular pels granes. El Nàstic de Tarragona s’ho juga tot aquest dissabte (18:30) davant l’Alcoyano. Als tarragonins només els hi val la victòria i si ho aconsegueixen es classificarien per jugar el play-off d’ascens a la categoria de plata. Les darreres tres victòries consecutives dels de Raül Agné, han permès als granes ocupar la cinquena plaça amb 58 punts, els mateixos que el Sabadell. Per altra banda, l’Alcoyano és onzè amb 52 punts i ve de perdre per 2-0 davant el Cornellà. Recordem que el partit de la primera volta, el Nàstic va aconseguir sumar els tres punts gràcies als gols d’Edgar Hernández i Robert Simón. (més informació)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT