|Daily| El Palau d’Esports pels qui ho necessiten

Prioritat d’ús del Palau d’Esports per als clubs sense instal·lacions

Aquesta setmana la Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López, s’ha començat a reunir amb els clubs, els estan ensenyant les instal·lacions i estan intercanviant opinions. La Consellera d’Esports ha explicat al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, que es tindran en compte aspectes tècnics per decidir quins clubs van o no a aquella instal·lació, però que aquells que no tenen instal·lacions tindran prioritat. La Consellera ha reconegut que a hores d’ara els pavellons estan col·lapsats, i això servirà per descongestionar les instal·lacions. La previsió actual és que hi passin unes 1.500 persones aproximadament. (escolta-ho)

Foto Palau d'Esports

Torna el treball temporal i amb ell les males praxis

PUBLICITAT

Amb la modificació de la reforma laboral va desaparèixer el contracte d’obra i servei fent que molts treballadors temporals passin a ser fix discontinu. Aquests era el cas de molts dels treballadors de l’hostaleria, contractes que augmenten durant els mesos estivals. Des d’UGT assenyalen com en aquest darrer mes s’ha triplicat la contractació indefinida; tot i això, alerten que s’estan donant males praxis en aquestes contractacions. oan Llort, secretari general d’UGT Camp de Tarragona, manifesta que aquests contractes han d’estipular el període de crida i de sortida, així com el calendari de crida al personal durant el següent any. El secretari assenyala com al sector “sempre han existit practiques fraudulentes tot i que no és la norma, ja que molts ho han fet bé”. Llort espera que mesures com aquesta reforma “ens portin a unes millors condicions al sector, tot i que estaràn pendents”. (escolta-ho)

Ja han arribat 32 milions d’euros dels Next Generation

Ja fa temps que es van repartint diners dels fons europeus, Fons Next Generation, i el Camp de Tarragona ja ha rebut 32 milions d’euros d’aquestes subvencions en benefici a entitats locals i empreses. Des de principis d’anys s’han atorgat a les comarques tarragonines 2,8 milions d’euros a projectes del territori, però està previst que la xifra se situï al voltant dels 30 milions quan acabi el 2022. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT