|Daily| El Palau d’Esports serà una realitat al setembre

Matenir el Palau d’Esports Catalunya tindrà un cost de 200.000€

La gestió del Palau d’esports ja és oficialment de l’Ajuntament de Tarragona, després de l’acte que es va fer amb la Consellera de Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà. La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mari López, ha explicat que aquest mes de maig s’enviarà el formulari per demanar als clubs quins volen utilitzar aquesta instal·lació, i a partir del setembre estarà enllestit per poder-ne fer ús. Recordem que s’han hagut d’invertir 500.000 euros per acabar-lo d’adequar. La Consellera d’Esports també ha afirmat que el manteniment de tota la instal·lació tindrà un cost de 200.000 euros. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat que l’important no és la despesa, sinó tot allò que es podrà fer. (escolta-ho)

El Palau d'Esports

El Tarraco Viva vol tornar a dinamitzar els grups de recreació

PUBLICITAT

Aquest 15 de maig s’inaugurarà la 24a edició del Tarraco Viva, el festival de recreació històrica de Tarragona. Enguany es podrà fer amb gairebé total normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia. El Tarraco Viva mou, aproximadament, unes 1.500 persones dins els grups de recreació històrica. Uns grups, que així com ha explicat el director del festival, Magí Seritjol al preograma de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, s’han vist també afectats per la Covid-19. Seritjol ha assegurat que s’ha perdut l’hàbit d’anar a assajar o les trobades, però espera que la reactivació serveixi per tornar-lo a engegar. (escolta-ho)

El Teatret del Serrallo recupera els concerts íntims de Voramar

El Teatret del Serrallo recupera el cicle de concerts Voramar a la terrassa del Teatret del Serrallo. Durant la pandèmia aquest cicle es va convertir en Racons de Mar, emplaçant els concerts en espais a l’aire lliure, enguany es mantindran els dos cicles, ja que aporten iniciatives diferents. Totes dues propostes s’han avançat, donat que Racons de Mar se celebrarà al juny i Voramar tindrà lloc els divendres 15, 22 i 29 de maig. Els artistes escollits són Marina Freixas, Jordi Lanuza i Valldivia, totes tres propostes íntimes per gaudir de manera sensorial d’aquests concerts. Montse Adan, directora de Port Ciutat assenyala com en xifres prepandèmia a les propostes del port estaven acostumats a rebre prop de 200.000 visitants. Amb la programació d’enguany la directora “espera poder recuperar aquests números”. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT