Matenir el Palau d’Esports Catalunya tindrà un cost de 200.000€

La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona han oficialitzat aquest dimecres el traspàs de gestió del Palau d’Esports Catalunya. S’ha fet en un acte al mateix pavelló esportiu i amb la participació de la secció de gimnàstica rítmica del Nàstic de Tarragona. 

PUBLICITAT

La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mari López, ha explicat que aquest mes de maig s’enviarà el formulari per demanar als clubs quins volen utilitzar aquesta instal·lació, i a partir del setembre estarà enllestit per poder-ne fer ús. Recordem que s’han hagut d’invertir 500.000 euros per acabar-lo d’adequar. La Consellera d’Esports també ha afirmat que el manteniment de tota la instal·lació tindrà un cost de 200.000 euros. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha assegurat que l’important no és la despesa, sinó tot allò que es podrà fer

Per la seva banda, la Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha comentat que la cessió del Palau d’Esports s’ha fet així com s’havia acordat. 

Finalment, la Consellera d’Esports, ha dit que l’elecció dels clubs que facin ús del Palau es farà seguint uns criteris tècnics i esportius que els donaran a conèixer. 

PUBLICITAT