|Daily| El seguici surt per segon cop de la ciutat

Part del Seguici de Tarragona sortirà de la ciutat per segon cop a la història

Després de no poder celebrar-se en condicions durant el 2021 enguany se celebraran els 700 anys de Santa Tecla en tota la seva esplendor. Inés Solé, consellera de cultura de Tarragona, apunta a aquesta Santa Tecla com unes festes extraordinàries en continguts i en durada, ja que s’allarguen quatre dies. Alguns actes confirmats d’aquestes festes són un acte inaugural a la Tarraco Arena amb professionals i col·laboració dels col·lectius tarragonins. L’acte de clausura serà un concert a la Catedral de Tarragona dirigit per Xavier Pastrana i amb participació de diverses entitats tarragonines. Per commemorar el punt de partida de l’arribada del braç els actes començaran a les festes de Constantí. Per aquest motiu, part del Seguici Popular actuarà a la processó organitzada per l’Ajuntament de Constantí aquest 17 de maig. D’aquesta manera serà la primera vegada que el seguici surt de manera itinerant des de la pandèmia. Inés Solé destaca com “aquest és el segon cop a la història tarragonina que el seguici surt de la ciutat”. (escolta-ho)

drac seguici

Una exposició sobre Sachsenhausen per generar esperit crític

PUBLICITAT

El Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona acull des d’aqust dimarts l’exposició ‘El camp de concentració de Sachsenhausen (1936-1945)’. Una mostra que es basa en la propaganda i la manipulació durant el nazisme, i contraposa els relats per generar un esperit crític entre els visitants. Marcel Biosca, comissari de la mostra, ha explicat 1ue el camp de concentració Sachsenhausen és el primer que es construeix des de 0, i que al ser pròxim a la capital, Berlín, va servir per experimentar. Biosca ha afirmat que “si coneixem Auschwitz és perquè es va aplicar a la perfecció allò que s’havia provat en aquest camp, i no es van repetir els errors”. (escolta-ho)

Victor Neila deixa el TGN Bàsquet i és l’escollit per dirigir el CB Valls d’EBA

Trajectòria immaculada la de Victor Neila al capdavant del TGN Bàsquet després de tres temporades on ha deixat l’equip 4t classificat i invicte a la fase de permanència amb sis victòries en sis partits disputats en la darrera fase. Neila deixa la banqueta del TGN Bàsquet després de tres temporades, un ascens a Copa Catalunya i consolidar-lo a la màxima categoria del bàsquet català. El ja ex tècnic del TGN Bàsquet, Victor Neila valorava la seva trajectòria al capdavant de la banqueta lila durant aquestes tres temporades. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT