|Daily| La salut mental als CAP

Un programa per prevenir els problemes de salut mental

Ja fa uns mesos que s’ha engegat un programa de benestar emocional i salut comunitària als diferents Centres d’Atenció Primària. Es tracta d’una iniciativa de prevenció, per evitar el desenvolupament d’una futura malaltia mental. Eva Bellés, psicòloga del CAP Bonavista de Tarragona, ha explicat al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, que utilitzen la tècnica grupal per fer aquestes prevencions, perquè així les persones se senten part d’un col·lectiu. A hores d’ara tenen diferents programes: un dedicat a les cuidadores i els cuidadors de persones grans, un altre sobre la solitud no desitjada, treballen també amb adolescents i volen un programa per les noves tecnologies. (escolta-ho)

La DO Tarragona vol augmentar els vincles amb la ciutat

PUBLICITAT

La DO Tarragona vol reivindicar-se dins la ciutat amb la Festa del Vi. Aquest és el nom que rep la nova iniciativa que amplia durant dues setmanes d’activitats el que abans era la Fira del vi, mantenint també aquesta aposta tradicional. Sota el lema Sanahuja torna a la ciutat, la DO pretén reivindicar la història vinícola i modernista de Tarragona que en el seu moment, “va ser de la rellevància d’altres com Burdeos, Porto o Jerez”. Vicent Ferrer ha explicat als micròfons de Carrer Major, com enguany volen vincular-se a altres apostes gastronòmiques o culturals de la ciutat. Aquest és el cas del tast al Port realitzat pel xef Moha Guach del Terrat o El Tast del Deceni en col·laboració amb el restaurant AQ. En aquesta edició també engeguen una Ruta del Vi on diferents tasques i winebars de la ciutat oferiran diversos maridatges on els vins de la DO són els protagonistes. (escolta-ho)

Nàstic-Sevilla Atlético

El Nàstic de Tarragona juga un partit determinant aquest cap de setmana contra el Sevilla Atlético. Els granes continuen amb opcions de jugar el playoff d’ascens després de les dues darreres victòries contra el Linense i l’Albacete. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT