|Daily| Nadal s’allunya de l’alcaldia, Viñuales s’apropa

Dídac Nadal s’allunya de repetir com alcaldable

La cursa de les candidatures per les eleccions municipals d’aquí a un any, l’estan tenint tots els partits. Una de les grans incògnites és qui liderarà Junts per Tarragona de cara a l’any que ve, ja que l’opció de Dídac Nadal cada cop està més lluny. El partit busca el perfil d’una persona que segueixi les directrius i la sobirania de l’organització, mentre que l’actual portaveu de Junts Per Tarragona, Nadal, ha explicat al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, que ell mira per la ciutat, i busca un projecte amb aquestes característiques. L’actual portaveu de Junts per Tarragona ha dit que “no ha pensat a tirar endavant un partit municipalista, perquè està demostrat que no funcionen”. Així doncs, s’haurà de veure què passa amb l’actual partit, i qui serà la persona que el lideri d’aquí a un any. (escolta-ho)

Viñuales ja ha presentat els avals per ser el candidat del PSC

PUBLICITAT

Si res canvia abans d’aquesta mitjanit, divendres Rubén Viñuales serà oficialment alcaldable pel PSC de Tarragona a les eleccions municipals del 2023. Aquest dimecres ha entregat els avals, i de moment no hi ha cap altra candidatura. Per avalar la candidatura havia d’aconseguir el suport d’un 25% del cens del PSC a la ciutat, i ho ha superat amb escreix. El, de moment, candidat s’ha mostrat molt il·lusionat i amb ganes de poder optar a l’alcaldia de Tarragona. (escolta-ho)

Correus busca el suport de la gent per “salvar el servei públic”

Els treballadors de Correus han sortit a la plaça Corsini de Tarragona per buscar el suport de la ciutadania per evitar el “desmantellament del servei públic” mitjançant una recollida de signatures. Ja fa un temps que els sindicalistes van realitzar un tancament per denunciar les retallades de fins al 50% del finançament públic. Ara busquen informar i conscienciar que “la mobilització continua” i culminarà amb una vaga els dies 1, 2 i 3 de juny entregant les signatures de tot l’estat espanyol a Madrid el primer de juny. Joan Beltran, secretari posta d’UGT Serveis Públics a Tarragona assenyala com en els darrers tres anys han perdut 7.000 llocs de treball. El sindicat demana “canviar la gestió de l’empresa, ja que “l’actual fa perdre la voluntat de servei públic”. Beltran indica com “la gestió d’ETTs com Correos Express provocarà la perduda del servei a les poblacions rurals del territori”. (escolta-ho)

El llegat de Berni Álvarez, un any més al CBT

El tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez renova per una temporada més. Amb aquesta, serà la tretzena temporada consecutiva que Berni dirigirà la banqueta del CBT, en una temporada de creixement amb un projecte nou, amb molts jugadors joves i on el mateix Álvarez explicava que es sentia molt còmode de poder liderar un nou equip jove i acompanyar-los en el seu creixement. Era una qüestió de timmings la vinculació del tècnic, ja que tenia clar donar continuïtat, com a mínim dos anys aquesta nova etapa que va començar tot just aquesta campanya. Així doncs, els del Serrallo s’asseguren de la primera peça angular de la temporada 2022-2023. (escolta-ho)

Segueix-nos i subscriu-te a SpotifyIvoox i Apple Podcast.

PUBLICITAT