El 061 reclama millores laborals

Una vintena de treballadors del 061 protesten per demanar la seva internalització. Porten ja un mes de vaga i han assegurat que continuaran perquè la seva situació no millora, així com explica Olga González, representant dels treballadors d’UGT. (Escolta-ho)

Protesta 061
Pla tancat dels treballadors del 061 davant de la seu del CatSalut de Tarragona en la protesta per reclamar la internalització del servei i millors condicions laborals. Imatge del 17 de novembre del 2021 (Horitzontal).
PUBLICITAT

La Protectora d’Animals de Tarragona viu una plaga de rates i necessita arranjaments urgents. Ja fa temps que estan en contacte amb l’Ajuntament de Tarragona, però asseguren que el procés és lent.

El diagnòstic de càncers s’ha vist afectat per la pandèmia i els oncòlegs es mostren preocupats. Durant el 2020 van arribar a Tarragona entre un 5% i un 10% menys de pacients a les consultes. (Escolta-ho)

A Torredembarra comença la Setmana Europea de Prevenció de Residus a Torredembarra aquest dissabte. La primera activitat serà un debat entorn de l’obra de La bossa o la vida del tarragoní Salvador Lladó.

Tarragona inicia una campanya d’art urbà anomenada Som Art Urbà per dinamitzar el comerç de la ciutat. L’objectiu és dignificar espais públics de la ciutat i hi participaran diferents il·lustradors del municipi.

La gira del vi novell farà parada, celebrant l’acte central a Montblanc. La ruta que fan serveix per donar a conèixer el vi novell de l’anyada del 2021.

El Nàstic de Tarragona és un dels millors equips com a locals. Els granes no han perdut cap partit a casa, tot són victòries, excepte l’empat del passat cap de setmana.

PUBLICITAT