El Corredor del Mediterrani pot tenir conseqüències per l’amfiteatre

La plataforma Mercaderies per l’Interior explica que el pas del Corredor del Mediterrani per Tarragona pot tenir conseqüències sobre l’amfiteatre. Eugeni Sedano, portaveu de la Plataforma, explica que ja tenen informes que diu que a hores d’ara les vibracions afecten, i es pregunta com avançarà això amb trens més grans i més pesats. (Escolta-ho)

Corredor del Mediterrani
Pla general d'una màquina que treballa en les obres d'adaptació del corredor mediterrani a la zona del Camp de Tarragona. (Horitzontal)
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Constantí seguirà destinant 50.000 euros a aquelles empreses que contractin a persones inscrites a la Borsa de l’Oficina de Treball municipal. També es donarà incentius a emprenedors i aquelles persones que vulguin crear empreses al municipi.

Tarragona comptarà amb un Servei d’Atenció a Homes per corregir conductes masclistes. El seu objectiu és conscienciar sobre les conductes violentes i masclistes i que intentin eliminar-les. (Escolta-ho)

El Consorci de Normalització Lingüística de l’Hospitalet de l’Infant amplia l’oferta de cursos per fomentar l’ús del català. Les inscripcions per aquest curs es poden fer a partir del mes de desembre.

El REC ja ho té tot preparat per la seva nova edició amb una programació de rècord. Es presentaran gairebé trenta pel·lícules i vint són estrenes a Catalunya i la meitat a l’Estat Espanyol. (Escolta-ho)

Ja es coneixen els possibles rivals del Nàstic de Tarragona a la Copa del Rei. En cap cas seran d’una divisió superior, si no del seu mateix grup, o de l’altre o algun grup de la Segona Federació. (Escolta-ho)

PUBLICITAT