Els sopars d’empresa recuperen certa normalitat

Els sopars d’empresa tornen a certa normalitat tot i la Covid-19. Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris Hostelers de Tarragona, expliquen que no han arribat a les xifres del 2019, però el novembre ha sigut molt bo. (Escolta-ho)

cuina sopar
Pla general d'una de les cuineres preparant els plats per al sopar amb actors del sector turístic a Londres, l'1 de novembre del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Seguim parlant d’hostaleria i turisme. El sector turístic de la Costa Daurada descarta obrir els hotels per l’IMSERSO. Des de la Federació d’Empresaris d’Hosteleria i Turisme de Tarragona, expliquen que no els surt a compte.

Montbrió del Camp ja ha decidit les propostes que tiraran endavant dels pressupostos participatius. Ja s’han dut a terme les votacions i hi han participat uns 400 ciutadans i ciutadanes.

Les comparses de Carnaval Albada i Carpe Diem es fusionen per oferir més qualitat a l’espectacle. No són les primeres que duen a terme una unió, sinó que han seguit les passes d’altres agrupacions. (Escolta-ho)

El Festival de Cinema REC de Tarragona s’acomiada aquest dimarts amb l’estrena mundial de Las Gentiles. El festival ha omplert de cinema i estrenes Tarragona durant més de sis dies.

El Nàstic de Tarragona no troba la fórmula per guanyar fora de casa. Els granes van poder sumar un punt en un camp complicat com és el del Cornellà després d’empatar a 0 en un partit sense molt joc.

PUBLICITAT