Es talla la tendència a l’alça de detecció de positius de SIDA

Aquest dimecres és el Dia Mundial contra el VIH. L’any 2020 es van detectar 5 nou diagnòstics de VIH al Camp de Tarragona i tres casos positius de SIDA. Tots els casos detectats van ser homes, i des del Col·legi de Farmacèutics recorden que poden fer proves ràpides de detecció per fer una prevenció.

Test VIH
PUBLICITAT

L’ocupació turística a la Costa Daurada i a les Terres de l’Ebre ha crescut enguany un 53% respecte a l’any passat. Unes xifres, però, que queden lluny del 2019. La Diputació ha fet balanç de la temporada en l’acte Som Turisme, en què s’han reconegut sis iniciatives empresarials del territori. (Escolta-ho)

Els peatges de la sortida de l’AP-7 a Torredembarra ja són història. Aquest dimarts es va completar l’enderroc de l’estructura que hi havia al ramal en sentit nord.

El Parlament debatrà avui el nou Decret d’energies Renovables plantejat pel Govern català i que podrà tirar endavant gràcies al suport anunciat pels Comuns. La resta de partits de l’oposició, inclosa la CUP, han confirmat que hi votaran en contra. Ciutadans, per exemple, ha anunciat el seu vot negatiu en una visita aquest matí a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El Nàstic de Tarragona disputa aquest dimecres la primera ronda de la Copa del Rei. Els granes arriben en aquesta competició després de cinc jornades sense guanyar i les dues últimes derrotes han sigut molt doloroses.

PUBLICITAT