Tret de sortida del Black Friday i la campanya de Nadal

Aquest divendres es produeix el tret de sortida del Black Friday, i també l’encesa de llums de Nadal als municipis del territori. Així es dóna inici a la campanya de rebaixes d’abans de les festes de Nadal, i també a la campanya comercial de Nadal. Judith Sentís, dinamitzadora de la Via T de Tarragona, comenta que els comerços de proximitat han d’entrar al joc per vendre durant el novembre. (Escolta-ho)

Black Friday
Pla general d'una dona caminant per davant d'un comerç que s'ha adherit a la campanya del 'Black Friday' a Tarragona. Imatge del 29 de novembre del 2019 (Horitzontal).
PUBLICITAT

Coincidint amb aquesta campanya comercial finalitza una altra campanya, la del Gran Recapte. Aquest 2021 ha seguit el format que es va engegar el passat 2020 arran de la pandèmia, i es podien fer aportacions econòmiques a través dels supermercats.

Aconsegueixen els 120.000 euros necessaris perquè la protectora d’animals de Torredembarra pugui continuar amb la seva activitat. L’entitat que ha aconseguit els diners són l’SPAC que ha informat que podran pagar l’entrada de la compra dels terrenys.

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona explica que ha augmentat el nombre d’atencions per violència masclista. Expliquen que aquest fet es deu a la davallada que es va produir durant el confinament, i que ara s’estan denunciant. (Escolta-ho)

El Nàstic de Tarragona vol recuperar les bones sensacions que ha anat perdent durant aquestes setmanes. Els granes juguen aquest diumenge contra un potent Atlètic de Balears al Nou Estadi on volen emportar-se els tres punts.

El Nàstic Femení vol seguir amb la bona ratxa i sumar una nova victòria a Tarragona. Les tarragonines es veuen les cares amb la Unió Esportiva el Tancant, del Vendrell.

Tot preparat per celebrar la mitja marató de Tarragona que se celebrarà aquest diumenge. Comportarà talls de trànsit que condicionaran l’accessibilitat en diferents punts de la ciutat.

PUBLICITAT