La campanya de recollida de voluminosos i el triomf del vòlei SP i SP

PUBLICITAT

Aquest dilluns 27 de març destaquem la campanya de recollida de voluminosos, el cens de comerços a Tarragona i el cap de setmana esportiu.


Campanya contra voluminosos

Després de la roda de premsa de la setmana passada sobre l’incivisme a la ciutat, que deixa un cost de més d’1 milió i mig d’euros a les arques municipals, aquest dilluns es presentarà una campanya de conscienciació en matèria de voluminosos. “Em comprometo amb Tarragona: Recollida de deixalles voluminoses”, serà el nom de la campanya que pretén reduir un dels costos que també augmenta la factura anual que paga el consistori en matèria d’incivisme. La roda de premsa tindrà lloc a l’Ajuntament de Tarragona i anirà a càrrec de la consellera de Neteja Ivana Martínez.

Tarragona compta amb 1.821 comerços

El primer Cens d’Establiments Comercials de Catalunya ha dictaminat que al Camp de Tarragona hi ha aproximadament uns 7.983 comerços Ho ha explicat aquest cap de setmana la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, a les I Jornades d’Intercanvi d’Experiències comercials. Tarragona ocupa la sisena posició pel que fa a densitat comercial i compta amb una oferta comercial de 1.821 establiments, amb una densitat comercial de 13,89 establiments per casa 1.000 habitants, i una ràtio de 2.272,14 m2 de superfície de venda per cada 1.000 hab.

Cap de setmana esportiu

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona torna als entrenaments aquest dilluns per començar a preparar la final de la Copa Catalunya contra el Girona al Municipal d’Olot d’aquest dimarts. Després del meritori triomf dels de Juan Merino a Valladolid, ara l’equip se centra en un trofeu important, però incòmode pel que es juga l’equip la setmana que va a casa contra l’Almería. Dilluns atípic on el tècnic andalús parlarà en roda de premsa del partit i dels jugadors que poden participar en aquest partit, on de ben segur que els del filial, la Pobla de Mafumet, hi tindran presencia.

El mateix conjunt de Martín Posse va empatar aquest diumenge davant l’Europa al Municipal, en un partit insuls amb poques ocasions de gol. En bàsquet, derrotes de CBT i ADT, els de Berni Álvarez lluny del Serrallo per 98-87 contra el Cambados i els de Jonathan Quina per 74 a 86 contra el Sant Boi. I la bona notícia del cap de setmana ens l’ha donada el Voleibol Sant Pere i Sant Pau, que va aconseguir emportar-se el segon partit com a local contra el Náutico Boiro i situar-se en la segona plaça del playoff. Els de Vlado Stevovski poden aconseguir el tercer triomf la setmana vinent, que depenent del resultat entre Boiro i San Sadurniño, podria suposar l’ascens davant la seva afició.

Tres Tombs

El cap de setmana a Tarragona també va estar marcat pels tradicionals tres tombs, celebrats a la Rambla Nova. Uns 200 cavalls, una 20 de carruatges de passeig i uns 30 carros de càrrega han desfilat durant el matí de diumenge. La festivitat dels tres Tombs d’enguany ha estat especial perquè el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre han pogut estrenar un carro que acabaven de comprar i que a més ha presidit la comitiva.

FOTO: CircdeTarragona

PUBLICITAT