El Cas Bershka i Laia Estrada, el Pacte Cívic de Bonavista i l’Holocaust

990_1477285924bershka

PUBLICITAT

Aquest divendres 27 de gener de 2017 destaquem el Cas Bershka i la compareixença de Laia Estrada, el Pacte Cívic de Bonavista i la commemoració de les víctimes de l’Holocaust.

Cas Bershka i Laia Estrada

La CUP torna a realitzar aquest divendres una roda de premsa en el marc de la compareixença anul·lada aquesta setmana, on Laia Estrada, portaveu del grup municipal, havia de presentar nous aspectes del cas BershkaLa mateixa regidora parlarà de la seva possible continuïtat o marxa de l’Ajuntament de Tarragona. A banda, la formació engega a partir d’aquest cap de setmana les jornades “Municipalisme contra el canvi climàtic”.

Pretenen posar sobre la taula la conscienciació i protecció del medi ambient a través de la gestió municipal. La primera sessió, “Agricultura, consum i espais verds”, tindrà lloc el 27 de gener, un dia abans del dia mundial contra l’escalfament global.

Commemoració víctimes Holocaust 

I aquest dijous també, davant l’Ajuntament de Tarragona es realitzarà un acte de commemoració del Dia Internacional en Memòria de les víctimes de l’Holocaust, acompanyat pel coordinador nacional de la Ambaixada Mundial de Activistes por la Paz, Gustavo Rivera. Durant l’acte es farà un minut de silenci, hi haurà una intervenció musical i s’encendran espelmes, tot en record de les víctimes.

Nàstic vs Huesca

I el Nàstic de Tarragona finalitza aquest divendres la preparació pel partit contra el Huesca. Juan Merino compareixerà en roda de premsa per valorar el rival i la prèvia d’un partit molt important pels granes, que poden abandonar l’últim lloc de la taula si aconsegueixen el triomf. Podreu tornar a escoltar l’InfoNàstic d’aquest dijous amb José Carlos i el company de la Cadena Cope, Pablo Barrantes, valorant també el xoc contra el conjunt aragonès.

Pacte Cívic de Bonavista

El Pacte Cívic de Bonavista finalment s’ha firmat. Ha estat aquest dijous, en un document promogut per l’Associació de Veins i que compte amb la col·laboració d’una vintena d’entitats del barri. El document recull un decàleg de bones pràctiques per promoure conductes cíviques i de convivència en un barri molt multicultural.

PUBLICITAT