Castillo deixa l’Ajuntament després de dotze anys

castillo

PUBLICITAT

Carles Castillo plega de la política municipal després de 12 anys o el que és el mateix tres legislatures a l’Ajuntament de Tarragona on ha estat l’encarregat d’aprovar el darrer POUM de la ciutat o de la reforma a la Guàrdia Urbana.

Home fort del PSC a Tarragona ha remarcat que ara obra una nova etapa lluny de la política municipal.

La decisió s’ha precipitat en els darrers dies i el mateix Castillo ha explicat que ahir ho va anunciar a l’Alcalde.

Castillo havia estat desimputat recentment del cas Highland i semblava que això aplanava el seu camí a repetir a la llista.

Carles Castillo és la tercera baixa confirmada de l’actual equip de Govern que no repetirà a les llistes de les pròximes municipals després de Carme Crespo i Victòria Pelegrín. Paco Zapater i Joan Sanahujes poden acabar d’engreixar la llista de baixes dels socialistes segons va publicar el Diari de Tarragona.

L’Ajuntamet de Tarragona donarà suport avui al Plenari que la Setmana Santa de la ciutat es reconegui com a Festa d’interès Turístic Nacional.

A més a més el consistori preveu aprovar també la modificació puntual del POUM per a regular les zones on es podem implantar centres de Culte.

En un dia on ens fem ressò també de la denúncia d’Alejandro Fernández per l’estat dels Parcs Infantils de la ciutat.

El líder Popular ha explicat que a Tarragona toca 1 parc per cada 188 nens i ha destacat que les zones de lleure infantil incompleixen la normativa existent, perquè no estan completament tancats i no tenir proteccions sota els gronxadors.

Fernández ha presentat la seva proposta de millora dels parcs infantils i parcs i jardins de la ciutat.

I aquest matí estarem molt pendents del cel, perquè aproximadament quan faltin quatre minuts per un quart de deu començarà un eclipsi total de sol. L’eclipsi s’allargarà fins a quarts de dotze arriben al seu punt màxim a dos quarts d’onze a Tarragona. Els núvols poden ser els grans enemics de l’eclipsi que es recomana de veure amb filtres especials i no amb ulleres de sol.

L’eclipsi que aquest matí es veurà des de tot Europa ha despertat autèntica bogeria i a França Le Figaró explica que s’han esgotat els jets privats de lloguer per poder veure el fenomen des de l’aire s’han arribat a pagar 8000 euros per les tres hores de durada de l’eclipsi.

Pel que fa al temps acomiadem la setmana i donem l’entrada a la primavera amb una mica de tot. Nuvols, ruixats, alguna estona de sol i vent, força vent que ha fet activar en fase de prealerta el servei d’emergències de Catalunya per fortes onades a la costa tarragonina. Les temperatures seguiran estables.

TEMP Màx 19 Min 9.

 

 

 

 

 

PUBLICITAT