CiU presenta una llista carregada d’independents i sense cap repetidor

abello

PUBLICITAT

Albert Abelló ha donat a conèixer la llista per a les pròximes municipals del mes de maig.

Una llista on no repeteix ningú de les darreres municipals d’ara fa quatre anys i on hi destaca el fet de que entre els set primers, recordem que aquest és el número de regidors que té CiU a l’Ajuntament, hi podem veure fins a cinc idependents.

Pel que fa als noms. Josep Maria Prats, Cristina Guzman, Joan Adserà, Irene Mallol, Agustí Domenech i Carles Pedreño acompanyarien a Abelló en els set primers.

Noms com el del cap de campanya, Toni Vera, apareix el número 8 i el el fill de l’ex alcalde Joan Miquel Nadal, Didac Nadal el número 15. La llista la tanca Joan Basora.

Alejandro Fernández ha presentat la seva Tarragona guanyadora. Ho ha fet amb propostes com per exemple portar l’estació al carrer reial i buscant la connexió de la ciutat amb el mar.

Aquest dimarts ICV-EUiA presentarà també la seva llista per les eleccions del mes de maig. Els ecosocialistes ho faran al Camp de Mart en una llista encapçalada per Arga Sentis i on Manolo Leon i Laura Fagés seran els números 2 i 3 respectivament.

Tarragona actualitza el protocol del seu seguici.

Ho ha fet amb la revisió més important d’aquest des de l’any 1991 que es va redactar el protocol.

La revisió ha servit per actualitzar aquells aspectes de la festa que han canviat en els darrers anys com per exemple la Santa Tecla Petita o els balls parlats que en l’antic protocol es feien sempre el dia de Santa Tecla i ja s’han traslladat a la vigília.

Des del departament de cultura s’ha apuntat que el nou protocol vol respectar l’essència de la festa.

L’Ajuntament lliure aquest dimarts el títol de Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona a títol pòstum a Jordi Rovira Soriano, historiador i president de la Reial Societat Arqueològica Tarraconense. Tarragona reconeixerà així la tasca desenvolupada a favor del patrimoni històric de la ciutat i la seva divulgació. Rovira va morir de mamnera sobtada l’octubre de l’any passat amb només 48 anys d’edat.

Pel que fa al temps el dia es presenta amb un paisatge pràcticament similar al d’aquests darrers dies. Sol això sí avui amb algun núvol més que en cap cas ha de deixar pluja i amb contrast tèrmic important entre el matí i el migdia.

TEMP Màx 23 Min 9

 

 

 

PUBLICITAT