Comencen a declarar els detinguts del cas Innova

benedos

PUBLICITAT

Aquest tarda començaran a declarar davant del jutge Diego Alvarez de Juan, a Reus, alguns dels nou detinguts fins ara en la macro operació policial d’aquest dimarts. Els detinguts han passat la segona nit a la comandància del cos policial estatal a Tarragona abans de comparèixer davant el magistrat, que veu indicis de falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capitals.

L’operació contra la corrupció a la Sanitat Catalana ha arribat també al Parlament om el president Artur Mas ha demanat convocar una sessió extraordinària per a parlar sobre l’estat e la Salut catalana amb tots els representats al parlament.

ESCOLTA L’OPINIÓ DEL PERIODISTA DEL TARRAGONA21 JOAN MARC SALVAT

Apuntar també que el col·legi d’advocats ja ha criticat les detencions espectacle i demana rapidesa en el judici com també ho han fet els resonsables tarragonins de sanitat que han demanat creure en el principi d’innocència i també rapidesa en la resolució.

ERC ha presentat la seva llista a les municipals d’aquest mes de maig. Els republicans han estat el darrer dels partits grans en fer-ho i ho fan sense sorpreses i amb Pau Ricomà encapçalant un projecte que té com a clar objectiu tornar a entrar al consistori Tarragoní quatre anys més tard.  Ho fan amb un lema clar convertir Tarragona en la segona ciutat regió de la República Catalana.Els republicans mantenen la clau de país el seu to per aquestes municipals

I a l’altre extrem, Societat Civil Catalana diu a Tarragona que s’ha d’anar a votar el 24M i en clau municipal i apartant l’independentisme i el procés català.

A l’acte que s’ha fet a SPiSP hi han assistit Alejandro Fernandez (PP), Ruben Viñuales (C’s) i Javier Vilamayor (PSC).

Tarragona ha presentat la 25a edició del seu Concurs de Focs Artificials que es farà de l’1 al 4 de juliol.

Una 25a edició que tindrà més actes que s’explicaran properament i que comptarà amb 4 pirotècnies.

Dues són valencianes, una altra aragonesa i una italiana.

De fet els aragonesos començaran a disparar, seguits dels dos valencians i dels italians.

El concurs de focs espera a unes 40.000 persones i té un pressupost de 100.000euros

Pel que fa el temps, dia amb més sol que no pas núvols tot i que no acabarà de fer net i es podrà tapar en moments puntuals de la jornada.

Les temperatures amb un lleuger ascens.

TEMP: 22 MAX 12 Mín

 

Foto Portada: Joan Marc Salvat.

 

PUBLICITAT