Comencen els dies grans de la Setmana Santa

 

PUBLICITAT

photo_setmana_santa_tarragona_lourdesgasol020_800

Els cromos dels Tarragonins Il·lustres provoquen la destitució de la directora del Camp d’Aprenentatge. La polèmica col·lecció de cromos que ha engegat en pre-campanya el candidat convergent, Albert Abelló, ja té la seva primera víctima: Núria Montardit, directora del Camp d’Aprenentatge i responsable de la distribució de l’àlbum als centres escolars.

Montardit ha estat destituïda després de que el departament d’ensenyament hagi acceptat la seva renuncia. Núria Montardit ja va posar el seu càrrec a disposició del Departament el mateix dia que aquest va fer retirar l’àlbum de les escoles.

L’alcalde Ballesteros parla del que ha significat Natalia Rodríguez per la ciutat després de que aquesta anuncies la seva retirada via twitter.

Ballesteros creu que l’atleta ha estat un revulsiu per Tarragona i que ha de seguir sent una icona pels tarragonins.

L’Ajuntament regula l’horari d’OTTO ZUTZ. Ho fa aplicant una nova llei que entrarà en vigor en breu i que ha de servir per a conciliar l’oci i la tranquil·litat dels veïns.

La sala podrà obrir fins les 3 de la matinada i s’ha arribat a un acord també per la neteja dels voltants de la discoteca.

La processó del Dolor dóna el tret de sortida definitiu als dies grans de la setmana Santa. Centenars de tarragonins van sortir aquest dimecres al vespre al carrer.

Per avui hi ha diferents vetlles i el viacrucis a un quart d’una de la matina fins el Santuari del Llorito.

Demà a les 6 del matí Sermó de la “bufetada” a la catedral i al vespre a les 20h el plat fort de la Setmana Santa Tarragonina, la Processó del Sant Enterrament.

Pel que fa al temps, dia amb sol i amb temperatures similars a la d’aquest dimecres. Baixen les mínimes i pugen un o dos graus les màximes. Estem a l’espera però d’un canvi de temps a partir de dissabte que portarà baixada important de temperatures i algun ruixat de cara a dilluns.

TEMP Màx 21 Min 9

 

 

PUBLICITAT