La Comissió de Seguiment dels Jocs, la marxa de Pagesos i les proves Cangur

Arrenca-dignitat-reunira-tractors-Barcelona_1730837031_36810116_651x366

PUBLICITAT

Aquest dijous 26 de gener de 2017 destaquem el plenari municipal que posa l’ull en la Budallera i la Comissió de Seguiment dels Jocs, la marxa de pagesos i les proves Cangur.

Consell Plenari

Aquest dijous a partir de les nou del matí, ha engegat el Consell Plenari a l’Ajuntament de Tarragona, amb la vista posada a l’aprovació del nou cartipàs i de la proposició de diverses mocions. Entre elles, destaca la comissió especial de seguiment dels Jocs Mediterranis proposada per Ciutadans. A banda, la CUP demanarà a l’Autoritat portuària que compleixi la llei de memòria històrica i deixi d’exhibir simbologia franquista. La moció més mediàtica serà la del grup municipal de la CUP, on tornaran a demanar que es tiri enrere amb el projecte de la Budallera. Tot això en un plenari que es preveu de nou maratonià.

Marxa de Pagesos

Els qui tampoc estan satisfets amb la seva situació són els pagesos. Aquest dijous s’inicia una marxa des de diferents indrets de Catalunya, en defensa de la dignitat del camp català i a les cinc de la tarda es concentraran a la Plaça Imperial, per manifestar les seves reivindicacions. Ho podreu escoltar a rctgn.cat

Nàstic vs Huesca

I el Nàstic de Tarragona encara la recta final de la setmana amb la mirada posada al Huesca, un conjunt aragonès que arribarà al partit mermat per les baixes. Sense lateral dret pur i sense la parella al mig del camp de Melero i Samu Sáiz, els dos indiscutibles pel conjunt d’Anquela. Pel que fa al Nàstic, Xavi Molina i Manu Barreiro segueixen recuperant-se de les seves respectives molèsties i qui no podrà ser-hi serà Tejera, per acumulació de targetes. Podeu tornar a escoltar l’InfoNàstic amb Miguel Ángel Cordero, on l’andalús parla del seu paper a l’equip després de la lesió.

Proves Cangur

L’institut Sant Pere i Sant Pau acull aquest dijous la prova tarragonina de la quarta Copa Cangur, una prova d’enginy, destresa i lògica matemàtica que es realitza simultàniament arreu de tota Catalunya en 18 seus. En la seu de l’Institut de Sant Pere i Sant Pau hi participaran un total de 98 alumnes tarragonins procedents dels centres educatius següents: Institut Campclar, Institut Tarragona, Institut Sant Pere i Sant Pau, Institut Pons d’Icart, Col·legi Sant Pau Apòstol, Col·legi La Salle-Torreforta, i Col·legi Santa Teresa de Jesús.

PUBLICITAT