Compte enrere per la constitució de l’Ajuntament més plural que ha tingut Tarragona

extraordinari-lAjuntament-Tarragona-divendres-ACN_ARAIMA20140926_0198_1

PUBLICITAT

El nou consistori es constituirà aquest dissabte en principi i si no hi ha sorpreses amb el Govern en majoria simple del PSC de Josep Fèlix Ballesteros. L’alcalde en funcions ja reconeixia la setmana passada que ha parlat amb tots els partits i que aquests pròxims dies ho farà amb PP i CUP.

Aquest matí l’Ajuntament ha convocat amb caràcter d’urgència el que serà el penúltim plenari del mandat i que per aprovar el compte General de l’Ajuntament corresponent a l’exercici de 2014.


També s’ha convocat sessió extraordinària i urgent per al dimecres dia 10 a les 11.25 hores que servirà, entre altres acords, per aprovar el diari de sessions del Consell Plenari.

El consistori tarragoní tindrà la representació de fins a set partits que és el número més gran de formacions polítiques, una més que l’any 79 a les primeres eleccions democràtiques, fins a sis formacions polítiques van entrar a l’Ajuntament.

El MINIPOP torna a superar amb nota un examen dur d’aquesta edició.
El festival que s’ha fet aquest cap de setmana al passeig de les Palmeres ha tingut més de 4000 visitants i després de cinc edicions demostra que la seva salut és forta.

L’organitzadora del Festival, Núria Serrano, ha dit que estan contents de la resposta del públic i ha reclamat un cop de mà de les administracions per poder mantenir l’alt nivell d’un festival que actualment té un pressupost de 52.000 euros.

Pel MINIPOP hi han passat artistes com David CarabenAna Roig, Nuria GrahamThe Seihos o els Copa Lotus en aquesta edició.

També aquest diumenge s’ha tancat el FIC-CAT. El festival de cinema en català que s’ha fet a les comarques tarragonines.

El festival ha fet un homenatge a l’actor Lluís Homar i ha tingut al llargmetratge El Camí més llarg per tornar a casa de Sergi Pérez com a guanyadora de la secció a concurs del Festival.

La piscina de Sant Pere i Sant Pau tornarà a obrir aquest dilluns després dels problemes que van obligar a tancar la instal·lació fa una setmana.

El Patronat d’Esports ha realitzat una intervenció d’urgència per poder reduir el temps per tornar a obrir la piscina i poder seguir amb l’activitat de la instal·lació.

Òscar Cadiach anuncia el seu atac definitiu al Broad Peak per tancar els catorze Vuit Mil.

Ens ho explica l’Ivan Castro

El Nàstic va superar a l’Oviedo en el partit d’anada de l’eliminatòria de campions de campions per 2 a 1. Els gols de Lago i Marcos de penal donen avantatge als grana pel partit de tornada que es jugarà dimecres a terres asturianes.

Tota la Informació del Nàstic a l’INFO Nàstic d’aquesta casa amb el Carles Cortés

Pel que fa el temps, Un dia més de calor forta, a l’espera dels canvis que han d’arribar cap al final d’aquesta setmana que poden normalitzar els termòmetres i portar ruixats. Avui sol amb algun núvol cap el vespre i amb temperatures altes.

TEMP MÀX 31 MÍN 18

 

 

 

PUBLICITAT