En Comú Podem presenta la candidatura del canvi a Tarragona

portada

PUBLICITAT

Tot i que la campanya electoral encara no ha arrancat, els diferents partits polític comencen a engegar motors de cara a les eleccions del pròxim 26 de juny. En Comú Podem, encapçalat per Xavier Domenech, ho ha fet a Tarragona presentant la seva candidatura davant el circ Romà a la recent inaugurada plaça de la UNESCO.

El cap de llista del partit, juntament amb Fèlix Alonso, candidat per Tarragona, ha remarcat l’èxit del partit a la ciutat en les passades eleccions del 20 de desembre i ha assegurat que l’única alternativa pel canvi és En Comú Podem. Així ho ha explicat:

Fèlix Alonso, el cap de llista per Tarragona, també ha explicat el convenciment que el partit tornarà a treure uns bons resultats com en les passades eleccions.

_

Gabriel Rufián i Jordi Salvador, candidats d’ERC al Congrés han donat suport aquest dilluns a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca.

Els dos candidats han traslladat  el compromís dels republicans amb «les cinc reclamacions de la plataforma» com són: un lloguer assequible, aturar els desnonaments, habitatge social i subministraments garantits i dació en pagament.

_

La Rambla Nova de Tarragona acollirà el pròxim 10 i 11 de juny la tercera edició del Tast, la trobada d’associacions socials del Tarragonès.Aquest any un total de 28 entitats participaran de l’acte que porta el lema de El voluntariat transforma la vida’, amb la voluntat de mostrar què fa i com treballen les associacions socials de la ciutat.

A més a més, el Tast incorpora una novetat en aquesta edició, un concert solidari que tindrà lloc el dia 11 de juny a l’auditori de la Diputació de Tarragona a càrrec del Rotary Club.

Així ha explicat Maria Teresa Murria, coordinadora de la Federació Catalana de Voluntariat Social a Tarragona, el TAST.

Durant la jornada del 10 de juny, l’acte acollirà des de activitats infantils, dansa, tallers, esports adaptats, a la setena edició del concurs de relats curts del voluntariat social.

_

I aquest dimarts a la tarda es constituirà el Comitè Marca Tarragona. El projecte Marca Tarragona va ser aprovat en un plenari al 2013 i ara es presentaran els membres d’aquest comitè que prendran possessió dels seus càrrecs. Està format per dos òrgans: el Consell Sectorial Consultiu, en el qual hi ha representants de tots els grups municipals i de diferents institucions de la ciutat, i per la Comissió Técnica, composta per treballadors municipals.

El conseller de Presidència i Estratègies de Ciutat, Alejandro Fernández, presidirà aquesta reunió a l’ajuntament, en la qual també es donaran a conèixer els resultats dels estudis de mercat fets sobre la marca Tarragona i el seu posicionament entre d’altres qüestions.

_

L’APUNT

La mostra de Teatre Jove ens apropa aquest dimarts l’obra Ecos, per Somset a les nou del vespre al Teatre Metropol. Ecos és el viatge de set actors i actrius a través del llenguatge, on les paraules generen realitats que es transformen creant mons ficticis, divertits, bojos.

L’entrada és gratuïta.

I us recordem que podreu seguir l’actualitat de la ciutat a rctgn.cat i al nostre aplicatiu per a tauletes i telèfons mòbils.

PUBLICITAT