La Coordinadora 11 de setembre, finalment, podrà fer els actes a la Part Alta

Destaquem el pronunciament de l’Ajuntament sobre la polèmica de l’11 de setembre, la presentació de les festes de Sant Roc i el Barça es presenta a Tarragona sense les grans estrelles.
11 de setembre
Aquest dimecres la Coordinadora 11 de setembre explicava que l’Ajuntament de Tarragona els havia denegat els permisos per fer els actes d’aquest 11 de setembre. Avui el consistori s’ha pronunciat sobre el tema, ens ho explica Sílvia Petit.
Sant Roc
El carrer Cos del Bou ja està totalment decorat i preparat per inciar les Festes de Sant Roc, Sílvia Petit en té més detalls.
Alerta per altes temperatures
Protecció Civil ha activat l’alerta per l’onada de calor i manté la prealerta per risc d’incendi forestal. Les alertes estan activades concretament a l’Alt Camp i i a la Conca de Barberà. Es preveu que les temperatures segueixin molt elevades durant tot el cap de setmana i que no comencin a baixar fins a mitjans de la setmana que ve, amb valors que poden superar els 40 graus.
Apunt
Aquest dissabte arriba una nova edició de la Cursa Nocturna del Seguici, organitzada per la Mulassa de Tarragona. Aquest any es dedica a l’ELA. La versió infantil surt a les 20:15 de la plaça de la Font i la de grans a les 21:15. Recordem que és oberta a tothom a classificació especial per a membres del seguici.

PUBLICITAT

 

Foto: Casal Sageta de Foc

PUBLICITAT