Cop de timó d’Iniciativa

IMG_1628

PUBLICITAT

ICV es podria presentar finalment en solitari a Tarragona. Arga Sentis seria novament la candidata de la formació eco socialista a les municipals d’aquest pròxim mes de maig. Les discrepàncies amb Guanyem poden fer que la formació que encapçala Sentís abandoni també la llista de Tarragona en Comú.

Una llista on Antonio Peco es perfila com acaldable, d’una candidatura d’esquerres on finalment Podem, Guanyem i Procés Constituient veuran com ni CUP ni Iniciatiava entren a la llista unitària.

Iniciativa ho podrien decidir avui mateix segons publica el digital Tarragona21.

La Macarena es podrà sentir en directe a Tarragona el pròxim 18 d’Abril a la Tarraco Arena Plaça.

Número 1 a tot el món a mitjans dels anys 90. Los del Río han presentat la seva gira dels 50 anys sobre els escenaris i han recordat que tenen el rècord de temps com a número 1 al “billboard” americà amb 14 setmanes consecutives.

Amb més de 210 milions de còpies venudes, el duet andalús ha tornat a sonar amb força després de la seva aparició a 8 apellidos bascos la pel·lícula més taquillera de la història del cinema espanyol.

La Taxa turística fa augmentar la recaptació del Govern Català a Tarargona.

La Generalitat va recaptar 100,60 MEUR en impostos al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre durant el 2014, un 8,44% més que l’any anterior. En gran part, aquest augment s’explica per tres causes (o tributs, parlant en propietat). Successions i Donacions, la taxa turística i els impostos vinculats amb l’habitatge de segona mà van incrementar recaptació, atenuant així la caiguda d’ingressos d’altres gravàmens (com Patrimoni o grans establiments comercials).

El comitè Internacional del Jocs Mediterranis visita a partir d’avui la ciutat.

El comitè torna després d’un any per inspeccionar l’evolució de les instal·lacions i del programa dels Jocs que s’han de fer el 2017 a Tarragona.
El comitè visitarà diferents subseus després d’una reunió de treball que se celebrarà al centre de convencions de Port Aventura.

Temp per aquest dijous: MÀX 20 MIN6

 

PUBLICITAT