Costa Cruceros tornarà a apostar per Tarragona amb una naviliera més gran

La companyia de creuers Costa Cruceros tornarà a apostar per Tarragona el pròxim 2018. Així ho va anunciar el president del Port, Josep Andreu, que a més ha afegit que la companyia canviarà de naviliera i portarà la Costa NeoVictoria. Aquest vaixell permetrà incrementar el nombre de passatgers en 600 i en 10.000 els que es registraran anualment. Per altra banda Andreu també va explicar que pensen que durant aquest any es batrà el rècord de passatgers arribant als 40.000 i a la recepció de 38 creuers. Des del Port diuen que l’objectiu de l’any que ve és arribar als 60.000 creueristes
Pel que fa a les dades de tràfic del Port, mostren que s’han transportat 16.080 milions de tones en aquests primers sis mesos d’any, el que ha suposat un increment de l’11% respecte a l’any passat.
A banda de tot això també han anunciat que s’instal·laran unes pantalles informatives en tres punts diferents perquè la ciutadania conegui la informació de les activitats culturals que s’hi fan, o informació sobre el temps i restriccions d’accessos entre altres.

PUBLICITAT