La Costa Daurada tancarà l’agost amb bones sensacions respecte l’ocupació

Amb el punt final al mes d’agost, molts són els que deixen enrere les vacances. Pel que fa a ocupació turística s’han assolit unes dades satisfactòries de moment, la primera quinzena d’agost s’ha tancat amb un 93,3% d’ocupació en els hotels; un 91,4% en els càmpings i prop d’un 90% en els apartaments, segons dades de l’Observatori del Parc Científic i Tecnològic (PCT) de Turisme i Oci de Catalunya.

PUBLICITAT


Amb les festes de Santa Tecla cada vegada més aprop, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presentat l’ampolla de Vermut Yzaguirre commemorativa feta amb motiu de Santa Tecla 2016, una proposta que es presenta per segon any consecutiu.
Aquesta iniciativa es repeteix després de l’èxit obtingut l’any passat i contempla l’edició de 2.500 ampolles amb l’etiqueta especial del cartell d’enguany de les festes, el Nano Capità.

I la zona d’estacionament de Goya passarà a ser verda a partir d’aquest pròxim 19 de setembre. Segons ha explicat el diari més, al llarg d’aquestes setmanes s’informarà els usuaris que estacionin de la nova modalitat i es tramitaran les noves targetes de residents. Els residents han agraït aquesta mesura, que ja van demanar un cop es va instal·lar el Corte Inglés fa vuit anys, i que els proporcionarà un estacionament que no tenien a causa de la massificació de gent que acudia al centre comercial.

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona ha confirmat l’arribada del migcampista creatiu que tenia present. Miguel Angel Cordero, procedent de l’AEK d’Atenes, que ha passat per equips com Xerez i Sevilla Atletico, firmarà per una temporada i una opcional. El club grana tancarà la plantilla amb el seu fitxatge.

PUBLICITAT