Creix un 22% la venda de nous habitatges a Tarragona

timthumb.php

PUBLICITAT

Només Barcelona supera el creixement experimentat per les comarques tarragonines el darrer any pel que fa a la venda d’habitatge.

Aquest augment a la venda i reactivació del sector ha vingut acompanyat, en el cas de Tarragona ciutat, d’una disminució del 5% en el preu dels pisos.

Així ho ha confirmat Daniel Roig president els promotors tarragonins. Els promotors estimen que durant l’any passat es va reduir en un 39,1% l’estoc d’habitatges d’obra nova sense vendre al territori, que es xifra en 18.468 unitats.

Uns 5000 tarragonins es podran beneficiar de la targeta sanitària ‘Cuida’m’ per a pacients amb necessitats especials

A partir del 15 de juliol es podrà demanar a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona la targeta sanitària individual ‘Cuida’m’, que identifica persones vulnerables que necessiten una atenció especial.

A la sol·licitud, que haurà de fer el metge del pacient, s’hi podran acollir malalts amb demències, discapacitat intel·lectual, casos d’autisme i persones amb dany cerebral.

Entre els beneficis, hi haurà donar-los prioritat en la mesura del possible a l’hora de ser atesos, permetre que familiars o tutors els acompanyin o facilitar l’atenció domiciliària. L’objectiu és millorar la relació entre els pacients i els professionals.

La CUP anuncia que renunciarà a les entrades per espectacles destinades als consellers de l’Ajuntament i demana a la resta de regidors tarragonins que també ho facin.

Fins ara només els consellers d’ICV-EUiA havien renunciat a aquestes entrades.

La CUP ha recordat també en un comunicat com escoltàvem que el seu sou estarà per sota dels 1600 euros mensuals.

Ciutadans ha decidit denunciar davant la subdelegació del Govern els juraments fets pels partits independentistes als Ajuntaments de Reus, el Vendrell i Tarragona.

El portaveu de Ciutadans Ruben Viñuales demanava ja al plenari que es prengués nota dels juraments fets pels consellers de la CUP, ERC i Iniciativa i Convergència.

La denúncia s’ha fet a 25 ajuntaments catalans on ciutadans hi té representació.

Tarragona ja ha fet oficial que el pròxim plenari es farà el pròxim 17 de juliol de moment encara en horari de matí.

Dos noms propis en política local. El primer el de Pere Virgili. L’alcade convergent de Roda de Berà serà l’encarragta de presidir els primers dos anys el consell comarcal del tarragonès. El dos darrers anys la presidència serà pel PSC.

El segon nom de la jornada que és el de Rosa Maria Ibarra. La Portaveu socialista a l’Ajuntament de Valls ha presentat la seva candidatura per encapçalar la llista del PSC a les eleccions del 27S. Ibarra se suma a la llista presentada per Carles Castillo i esperen resposta del fins ara candidat Xavier Sabaté. Queda clar doncs que el PSC haurà de sotmetre a votació qui encapçalarà la llista tarragonina a la Generalitat.

92 espècies d’ocells habiten habitualment en l’àmbit del Port de Tarragona.

Així ho diu la guia de les aus que ha presentat l’Autoritat Portuària i on es recull la varietat de les diferents espècies que viuen al Port.

La Guia vol ser un manual senzill i didàctic amb fotografies de les diferents aus.

‘La Guia de les Aus del Port de Tarragona’ es distribuirà per les Biblioteques del Camp de Tarragona. També es pot adquirir per 10€ al Museu del Port i a llibreries de la ciutat de Tarragona.

Pel que fa el temps. Seguirà fent molta calor però ja més normal per l’època de l’any. Avui s’espera que la temperatura baixi un parell de graus però la xafogor seguirà sent marcada.

TEMP MÀXIMA 31 MÍM 22

 

 

PUBLICITAT