La Creu Roja alerta sobre la cronificació de la pobresa en alguns sectors

Destaquem l’atenció de la Creu Roja a les persones amb risc d’exclusió, augmenta la vigilància als pàrquings de Tarragona i la marxa de Manolo Reina del Nàstic.
Creu Roja atén a les persones que sofreixen pobresa o estan en risc d’exclusió social
La Creu Roja ha tornat a alertar sobre els problemes de la pobresa en alguns sectors. Ens ho explica Alba Nebot.
Tarragona augmenta la vigilància als pàrquings
S’ha
iniciat un dispositiu per incrementar la vigilància a diversos pàrquings tarragonins. Què més en sabem Alba Nebot?
III Travessia Tàrraco Aigües Obertes
Aquest 3 de setembre Tarragona acollirà una nova edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes. La tercera edició d’aquesta competició organitzada pel Club Natació Tàrraco fa un recorregut que voreja i travessa les cinc platges. En total s’espera que hi participin 300 nedadors en les dues categories que hi haurà; la travessia petita, que serà de mitja milla, i la travessia gran que el seu recorregut serà de 4,1 quilòmetres.
Nàstic
Un emocionat Manolo Reina ha explicat que deixa el Nàstic de Tarragona i marxa al Mallorca. Josep Maria Andreu, president del Nàstic, ha explicat que el jugador va demanar la recessió del seu contracte i que tot i no voler ho van acabar acceptant. Andreu ha volgut agrair a Reina tota la seva feina i la seva contribució al Nàstic.
Per la seva banda el fins ara capità del Nàstic i un dels referents de l’equip ha explicat que ha estat una decisió difícil però que creu que és l’encertada tenint en compte la seva edat i la seva família. També ha afegit que ha passat molts bons moments al Nàstic, però que aquesta última temporada ha sigut de gran desgast. Reina ha assegurat que se sentia realitzat per tot el que havia pogut fer amb l’equip grana.
Manolo Reina jugarà tres temporades amb el Mallorca, renovable a una quarta i estarà sota les ordres de Vicente Moreno, l’entrenador que va aconseguir l’ascens al Nàstic a 2a i que havia estat al capdavant de l’equip fins al passat desembre del 2016. Segurament pel que més serà recordat el fins ara porter grana, serà per l’aturada d’un penal la temporada 2016-2017 a l’últim partit de lliga, contra l’UCAM Múrcia, que va donar la permanència a l’equip.
El Nàstic de Tarragona ha anunciat el segon fitxatge, després de Maikel Mesa, de la temporada. Es tracta del lateral esquerre Abraham Minero que ha arribat lliure al club grana després de finalitzar la seva vinculació amb el Real Saragossa. Cal remarcar que el lateral ha jugat cedit al Llevant aquesta última temporada i ha disputat 20 partits. D’aquesta manera es jugarà la posició amb Mossa.
Apunt
Els Xiquets de Tarragona organitzen aquest cap de setmana la Diada del Pla de la Seu. Una actuació on les tres colles que hi participen, Castellers de Vilafranca, Xiquets de Tarragona i Borinots de Sants volen portar les seves millors versions. Després de l’actuació castellera els matalassera han preparat una nova edició de la festa SummumFest 3.0 on actuaran els Grallers i Timbalers dels Xiquets de Tarragona, els grallers Passavolant i acabarà la festa un discjòquei.

PUBLICITAT