Creu Roja atén menys gent però augmenten els casos de situacions extremes a Tarragona

doba

PUBLICITAT

L’entitat ha presentat la seva memòria on una de les xifres que sobresurten són les més de 80.000 persones ateses el darrer any a les comarques tarragonines. Això suposa que el 10% de la població de Tarragona ha rebut atenció per part de Creu Roja.

Les atencions són molt diverses però la coordinadora de l’entitat a Tarragona, Anna Sabaté, alerta de la situació d’aquelles persones que viuen sense sostre i que no tenen cobertes les necessitats més bàsiques.

Actualment Creu Roja té 2.667 voluntaris i 18.316 socis a la demarcació de Tarragona.

Cal recordar que durant l’estiu Creu Roja s’encarrega de la vigilància de pràticament tot el litoral tarragoní.

Santa Tecla ja té imatge.

El drac de Sant Roc serà el que identificarà la Festa Major de Tarragona 2015.

El logotip és obra de la dissenyadora Itziar Solla que juga amb el groc/taronja i el vermell per identificar els colors del foc del drac.

Els diferents articles de merxandantxe seran grocs amb la imatge del Drac centrada.

ERC i CUP satisfets per la celebració del plenari extraordinari dels jocs però crítics amb el fet de que aquest es faci al setembre.

La visió dels dos partits ens l’apropa l’Anna Abad

 

Bonavista espera la construcció d’una nova església i un nou parc adaptat.

L’església sembla que patit endarreriments i finalment fins aquesta tardor no estarà acaba.

Ens ho explica l’Ivan Castro

L’atur torna a baixar a Tarragona però es manté com el més alt a Catalunya.

La desocupació ha caigut en 3.400 persones però encara hi ha més de 90.000 aturats. La taxa d’atur a les comarques tarragonines supera el 22%.

Tarragona acull l’Expotaku. El que és el Saló del Manga de la ciutat que fa cinc anys i per això ho celebra amb una zona especial de videojocs que serà la més gran de Catalunya en un esdeveniment temàtic.

Els seguidors del Manga van fer la primera presa de contacte aquest dijous al vespre amb la xerrada que va fer Marc Zanni, la veu de Son Goku, a l’espai Kesse.

Pel que fa al temps: Dia amb força núvols on el sol comença a perdre terreny i amb temperatures més baixes. La baixada dels termòmetres es notarà encara més de cara al cap de setmana i la setmana que ve podrien arribar pluges.

TEMP MÀXIMA 31 MÍM 23

 

Steve Smyth serà el convidat al Trojkat de la Helle Kettner

PUBLICITAT