C’S reclama més informació dels Jocs a l’equip de Govern

20150714_121726

PUBLICITAT

El portaveu de C’S Ruben Viñuales reclama a l’organització que faci arribar als partits de l’oposició que ho han demanat tota la informació sobre l’estat dels Jocs Mediterranis.

Viñuales assegura que la desinformació actual és un dels motius de les crítiques rebudes pel projecte.

Viñuales veu amb bons ulls la celebració d’un ple extraordinari per parlar del Jocs si es rep la informació necessària.

El líder de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona ha descartat l’enquesta proposada des d’Esquerra per motius de temps. Segons Viñuales aquesta arribaria massa tard i s’ha marcat com a data límit el mes de Setembre per prendre una decisió final.

Josep Fèlix Ballesteros aposta per la diversificació de candidats per a decidir qui ha de ser el cap de llista del PSC a les eleccions del 27S.

L’alcalde de Tarragona assegura que és bo veure una regeneració al capdavant del partit.

El PSC segueix sense decidir qui seran els candidats. De moment Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra són els que s’han presentat aquest dijous es reuneix l’agrupació de Tarragona per votar el assemblea el seu candidat.

Unió confia en tenir més veu a Tarragona des d’un Catalanisme moderat. Ho fa amb el seu secretari general de visita a la ciutat.

Ens ho explica l’Anna Abad.

Pas endavant en la formació dual a la ciutat. Un acord entre Ensenyament, Ajuntament, Ematsa i l’IES Comte de Rius servirà per oferir dues places amb pràctiques a l’empresa mixta d’aigües.

Melcior Arcarons Director General de Formació Professional ha destacat el paper d’aquests nous plans duals on Tarragona és pionera.

Es calcula que uns 900 alumnes tarragonins es matricularan el pròxim curs en aquests tipus de plans duals que combinen les hores lectives amb hores de pràctiques a les empreses.

Des de l’associació ecologista Mediterrània el seu president Ángel Juàrez reclama que el plenari doni aquest divendres llum verda a la proposta de gestionar un estudi epidemiològic a la ciutat.

Juárez creu que aquest ha de ser l’estudi decisiu per conèixer exactament com efecte el medi a la salut dels tarragonins. La proposta ja l’ha recollit el PSC que entrarà la moció al ple.

Pel que fa el temps. Alguns núvols prims poden avui tacar una mica el cel aquest dimecres tot i que el sol seguirà dominant un nou dia amb xafogor i calor. Això sí avui les màximes poden recular de manera purament testimonial.

TEMP MÀXIMA 30 MÍM 22

 

 

PUBLICITAT