C’s reclama més promoció turística

PUBLICITAT

Aquest dimarts destaquem el canvi en el perfil del turista, la preparació d’una pedalada popular i reivindicativa i la tornada a la feina dels de Juan Merino.

NOU MODEL DE TURISME PELS CÀMPINGS

Turisme que conegui el territori i que estigui disposat a fer unamajor despesa econòmica. Aquest és el perfil que busquen els càmpings tarragonins. L’Alba Nebot, ens ho amplia. El turisme de sol i platja ja no interessa als càmpings. Per aquestanova temporada, tant la setmana santa com l’estiu, el focus d’atencióserà el turisme familiar i cultural. L’oferta ha fet un girprogressiu, i busca que el turista sigui més conscient del que ofereixel territori, una oferta variada, que no només es centri en latranquil•litat del litoral. Així ho ha afirmat Joan Anton, president de l’associació de Càmpings de Tarragona.

Així, es deixa de prioritzar la quantitat per sobre de la qualitat, i es pretén que el turista estigui més disposat a fer una inversió econòmica amb les seves vacances. Malgrat tot, les xifres d’ocupació segueixen essent importants i aquesta setmana santa han estat excel•lents, amb més d’un 90% d’ocupació en els millors moments d’aquest cap de setmana.

C’S RECLAMA MÉS PROMOCIÓ TURÍSTICA

El portaveu de Ciutadans i líder de l’oposició, Rubén Viñuales, ha assegurat que el govern de Ballesteros ha deixat de banda la promoció del turisme amb el tancament de visites a monuments durant la Setmana Santa. De fet, ha considerat que el tancament per motius tècnics del Fòrum de la Colònia durant el pont de Setmana Santa es tracta d’un nou exemple de manca de previsió turística per part del govern socialista.

PEDALADA REIVINDICATIVA I POPULAR

De cara a aquest dimecres, diverses entitats han convocat una pedalada reivindicativa per reclamar un carril bici i peatonal a la zona de l’actual Complex Educatiu. Els artífex de la convocatòria són el Grup per una Mobilitat Social i Ambientalment Justa a Tarragona, els instituts Pere Martell, Cal·lípolís i Vidal i Barraquer i el Club Ciclista Camp Clar. De fet, asseguren que, cada dia, més de 2.500 persones es desplacen al Complex Educatiu, fet que representaria l’1,4% dels desplaçaments motoritzats que es generen a Tarragona. Reclamen major seguretat i la possibilitat d’arribar-hi caminant o amb bicicleta.

 SANT JORDI 2017 A TARRAGONA

Aquest dimarts s’ha acabat el termini per sol·licitar una paradeta per Sant Jordi. En total, s’han habilitat 197 espais on s’hi vendran llibres i roses i marxandatge de Sant Jordi. Hi seran les llibreries i floristeries, però també qualsevol entitat o grup de persones que vulgui aprofitar la diada per finançar-se projectes propis. Les paradetes podran ser-hi durant tot el dia, en diferents trams de la rambla nova.

ELS HOMES DE JUAN MERINO, A LA FEINA

I pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona engega de nou la setmana per començar a preparar el xoc de dissabte al Coliseo Alfonso Pérez de Getafe, un altre partit important per seguir escalant posicions a la taula i eludir el descens. Després de finalitzar aquest dilluns la jornada, els granes han quedat amb un marge de 4 punts respecte la zona de perill i miren ara amb més esperança que mai l’objectiu de la salvació a falta de vuit jornades.

PREVISIÓ METEOROLÒGICA

Aquest dimecres els núvols es convertiran en els protagonistes de la jornada. De fet, segons el Servei Meteorològic de Catalunya es preveu que el dia estigui tot ennuvolat, però que el sol es deixi entreveure a partir de les tres de la tarda. De màxima, s’esperen  18 graus centígrads, mentre que la mínima es manté en els 10. La possibilitat de pluja és baixa.

L’APUNT

Albert Pla és un dels personatges més polèmics dels escenaris catalans, amb un caràcter i essència únics. Això és el que vol transmetre l’autor d'”Albert Pla: Todo es mentira”, en Pep Blay. L’autor visita avui els estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, per parlar sobre la novel·la que vol revelar el misteri del “cantactor” català. Podreu escoltar l’entrevista al Minuts de Ràdio d’avui. A més, presentarà el llibre a la llibreria la Capona, avui, a les vuit del vespre. Us deixem amb una versió d’Albert Pla, “el lado mas bestia de la vida”

PUBLICITAT