Dades d’estrangeria a la ciutat i una càtedra sobre la fruita seca

PUBLICITAT

Aquest divendres 10 de febrer destaquem les dades en matèria d’estrangeria a Tarragona, una càtedra sobre la fruita seca i l’enterrament de Maria Isabel Negueruela.

Dades d’estrangeria

Aquest divendres a la subdelegació del govern de Tarragona, es farà balanç de les actuacions desenvolupades per l’Oficina d’Estrangeria. Emilio Ablanedo, subdelegat del govern a Barcelona i en funcions a Tarragona, aportarà dades sobre ciutadans comunitaris, extracomunitaris amb residència legal a la província, tipus de permisos, reagrupació familiar, protecció internacional i asil, lluita contra el frau, entre altres.

Enterrament de la regidora Maria Isabel Negueruela

Canviant radicalment de tema, Divendres on Tarragona encara s’ha llevat de dol per la mort de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela. L’Ajuntament de Tarragona ha expressat en un comunicat el seu més sentit condol i ha decretat dos dies de dol, durant els quals se suspendran els actes oficials. A banda, María Isabel Negueruela serà enterrada aquest dissabte, a la Catedral, a les 11.30 hores, mentre que la capella ardent està prevista per a aquest divendres, al tanatori municipal.

Nàstic vs Alcorcón i CBT – Ávila

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona finalitza aquest divendres la setmana de preparació per rebre l’Alcorcón, aquest dissabte a les sis de la tarda al Nou Estadi. Els granes finalitzaran l’últim entrenament al Nou Estadi i Juan Merino parlarà en la prèvia del partit, per valorar com arriba l’equip a aquest tram tan important de lliga. A més, sabeu que podreu recuperar l’InfoNàstic amb Kiko Ramírez, que debuta aquest dissabte en la lliga polonesa, precisament, contra Miguel Palanca. A banda, el CBT també juga aquest dissabte, ho farà immediatament després del Nàstic, al Serrallo, en un partit també decisiu davant l’Àvila per intentar aferrar-se a la permanència.

Càtedra sobre la fruita seca

I la URV ha nascut una nova càtedra sobre els fruits secs. Entre els objectius més importants de la nova càtedra destaquen la difusió del coneixement sobre els efectes del consum de la fruita seca en la salut i la nutrició. A més, assessorarà els professionals i institucions del sector de la fruita seca en temes de salut i nutrició, així com en l’avaluació de projectes internacionals d’investigació sobre aquesta matèria. També pretén col·laborar en diferents publicacions del sector i participar en conferències, cursos, seminaris i jornades en l’àmbit internacional. El conveni de constitució de la Càtedra URV l’han signat Josep Anton Ferré Vidal, rector de la Universitat Rovira i Virgili, i Goretti Guasch, directora executiva de l’Internacional Nut and Dried Fruit Council.

PUBLICITAT